Idén 64 indie játék jön Nintendo Switchre

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A kiotói cég teljes vállszélességgel kiáll a független alkotások mellett, 2017-ben egy rakás indie cím érkezik az új konzolra - köztük egy rakás exkluzív. Jön a SteamWorld Dig 2, a Runner3 és a Retro City Rampage folytatása is.

Két nap múlva kerül a boltokba a Nintendo Switch - egyelőre szerény játékfelhozatallal, de ez csak kezdetben lesz így. A Nindies Showcase részeként a kiotóiak egy rakás független játékot jelentettek be a hibrid konzolra.

Ezek közé tartozik a nyáron érkező SteamWorld Dig 2 (trailer), a legfrissebb Bit.Trip-játék, a Runner3, amely őszig exkluzív cím marad; illetve a Retro City Rampage szellemi folytatása, a Shakedown Hawaii (trailer), amely elsőként Switchen lát napvilágot április folyamán.

A Wargroove egy stratégia lesz a Starbound készítőjétől, a Chucklefishtől. A játék az év végén érkezik négyfős helyi és online multival.

A Nintendo nem szívesen dobálózik konkrét megjelenési dátumokkal - egy kivétel volt csak, a Blaster Master Zero (trailer), amely Switchre és 3DS-re érkezik március 9-én.

Ami a közeljövő megjelenéseit illeti, a Pocket Rumble még ebben a hónapban napvilágot lát, a Chucklefish és a Cardboard Robot Games 2D-s verekedős címéről van szó egyébként. Áprilisban landol a lopakodásra és teleportálásra kihegyezett Mr. Shifty (trailer), és egy oldalnézetes shooter, a Graceful Explosion Machine (trailer).

Azt már tudjuk, hogy a Stardew Valley kihagyja a Wii U-t a Switch kedvéért, ráadásul ezen a konzolon debütál elsőként a multiplayer mód. Megjelenés a nyár folyamán.

Végül a Yooka-Laylee legújabb előzeteseit külön is megnézhetitek. A cím áprilisban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, majd valamivel később Switchre is befut.

27.
27.
DON GONDOCS
https://uploads.disquscdn.com/images/5a8a6c01637cbd5242b760900ad5afb2721a86030c5722f818d1cfea3bc6564e.gif
26.
26.
DON GONDOCS
Akár jó is lehetne ez a konzol, ha mertek volna nyitni nagyobb közönyösség felé. Majd az évek eldöntik mennyire lesz sikeres koonzol és mennyire megy majd a 3ds mellett.
25.
25.
Norbiii
A játékkínálat jelenleg engem sem győzött meg teljesen, jöhetett volna több Nintendo-s cím, de a konzol tetszik. Érdemesebb lett volna talán várni, hogy nyitónak jöjjön egy Metroid, vagy egy Donkey kong, vagy éppen a Mario, de így döntöttek. Ettől függetlenül várni, szeretni, és örülni neki, az egyáltalán nem baj!
17.
17.
user101
Továbbra is az a véleményem, hogy ennek a gépnek nem lenne szabad többe kerülnie $199-nál és a nintendonak nagyon komolyan vissza kéne vennie az arcából akkor nagyon rendben lenne !!! :(((
16.
16.
delphijos
Az IGN is teszteli a gépet. Azt mondják az a legnagyobb baj, hogy sok mindent ígér, de emiatt mindent csak kompromisszumokkal tud. Például a hordozhatóságot rontja hogy a kontrollerekkel egyszerűen túl nagy már a gép. Ezt amúgy a VR-esek is mondták. Amúgy pont az indíe címek miatt ( amik nagy része biztos nem jön ki kártyán ) biztos kellenni fog a tárhely bővítés.
9.
9.
user101
7.
7.
Persze újszülöttnek minden vicc új, de számomra egy PC és PS4 tulajként kicsit kevés az, hogy a bejelentett játékok 90%-a már korábban megjelent az általam birtokolt platformok valamelyikére vagy mobilokra...ennél azért több kéne.
6.
6.
maktub
Vásárlásra ezek engem nem ösztönöznek, de valami legalább lesz az eshopban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...