Óriási siker volt a Ghost Recon: Wildlands bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 2.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft két fázisban is megmérettette a premier előtt az új Ghost Recon-játékot, hiszen egy zárt bétakör után nemrég mindenki számára lehetőséget biztosított, hogy rendet tegyen Bolíviában. A rajongók pedig nem voltak hálátlanok.

A Ubisoft ugyanis megerősítette, hogy a zárt és nyílt bétában összesen 6,8 millió játékos vette fel a harcot a bolíviai drogkartellel szemben. Ez azt is jelenti, hogy a kiadó történetében ismét megdőlt a legtöbbet játszott béta rekordja, hiszen korábban a The Division és a For Honor birtokolta ezt a címet, a kicsit több mint hatmillió játékosával.

A kiad  infografikája szerint egyébként több mint 34 millió órát töltöttek Bolíviában a játékosok, aminek több mint 60 százalékát kooperatív módban játszották végig. Nagyjából 7 óra leforgása alatt teljesítettünk minden elérhető küldetést, továbbá 43 milliószor sikerült megmenteni csapattársainkat és 12 millió alkalommal végeztünk látványos bázisugrást.

A végleges változat március 7-én érkezik, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.  A játék zárt bétatesztjét mi is kipróbáltuk, tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze.

9.
9.
Schwag
#7: Nem tudom kinek mi volt a jatekkal de en nagyon sok buggot tapasztaltam. Peldaul mikor helikopterrel mentunk a vezeto allandoan a gep tetejen volt kibuggolva mint aki fut rajta sokszor nem is forgott a propeller kisebb animacios problemak meg olyan helyeken bukfencezett a karakter amik mar sertettek a realitas hatarait de nagyon durvan xd A jarmuvek pedig ugy mennek meg mindig a sziklas foldon mintha rogzitett sinen haladnanak(nem tudtam felborulni). Ettol fuggetlenul nekem bejott ez a Bolivia tema coopba adta de rafer par jo nagy patch szerintem.
8.
8.
Klank
Tehát 5,6 órát játszott egy átlagos felhasználó. Az tényleg nem hangzik rosszul. Nekem pozitív csalódás volt amúgy. De vétel kb. Ősszel 10-12-ér
7.
7.
Dízel
Én mindenhol azt olvastam, hogy egy idő után baromi unalmas és tele van buggal. Akkor ez most mi hogy sikeres? Szerintem arrol van szo h. marha sokan kiprobaltak mert igéretesnek tűnt, de kétlem hogy ilyen sokan meg is fogják venni .
6.
6.
MzperXD
Dicséretesek ezek a nyílt teszt napok! Ha már nincs demo ez egy jó lehetőség a játék kipróbálására.
Valószínüleg reklámként sem utolsó, így mindenki jól jár!
4.
4.
logic5
#3: Neked sem lett volna szabad kábszizni...
3.
3.
Machiavelli
#2: Kellemes játékot hozzá. Mennyire immerzív a játék? Nagyon bele lehet kockulni? Érdekes ez a trend egyébként. Mostanában a Ubisoft olyan játékokat ad ki amik roppant élvezetesek és hosszabb távú szórakozást nyújtanak. Talán fordulópontot van játék ipar?
2.
2.
Binder
Nekünk már feladták az előrendelést...úton van a kicsike...:D
1.
1.
Raam989
Nekem nagyon tetszett a béta, de nem fogom premierkor megvenni. Viszont egy leárazás során biztosan beruházok rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...