Nem marad magára a The Division

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 3.
  • Hír
A hét elején bejelentett új Avatar-játék után a Ubisoft igyekezett tisztázni, hogy hiába a Massive Entertainment dolgozik majd a produkción, a The Divisiont a jövőben sem hagyják magára.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, a Ubisoft dirigálja majd a jövőre mozikba kerülő új Avatart is felvezető, illetve a film univerzumát jobban részletező, kiegészítő játékot. A fejlesztést a James Cameron alapította Lightstorm Entertainment és a legutóbb a The Divisiont jegyző Massive Entertainment fogja végezni.

Ennek apropóján a kiadó nemrég le is szögezte, hogy a csapat tavaly megjelent akció-RPG-jét nem érinti az egyelőre cím nélküli Avatar-játék, azon ugyanis egy teljesen különálló, belsős csapat fog dolgozni, így a The Division támogatása a jövőben is biztosított lesz.

Ez azt jelenti, hogy a Ubisoft az Avatar-játék bejelentését követően is hosszútávon gondolkodik a The Division kapcsán, vagyis a frissítések és egyéb újdonságok nem fognak elmaradni. Hamarosan egyébként beszélni is fognak ezekről.

A játék legújabb kiegészítője, a Last Stand egyébként most jelent meg.

12.
CitromH
Ez az új domination DLC nagyon felpörgette a dolgokat. Kár, hogy peer to peer alapon működik, így van néha lag. Más gondom nincs :) Szerintem az armor és stamina nerfel sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Ajánlom mindenkinek!
11.
zozo76hun
az volt a duma hogy a 3. dlc-vel majd uj varosresz erkezik. vegulis erkezett de azt nem gondoltam hogy ez kimerul abban hogy a dark zone-ban lett ket utcaval tobb... :)
7.
Firsttime
Szurkoljatok a dortmundnak meg a roma-nak. Ha nem nyernek nem veszem meg...
5.
HunterCapybara
Szerintem pazar lett a játék ezekell a frissítésekkel. Persze sokkal jobb lett volna, ha ezt alapból bele rakják, mivel szerintem az alapjáték jelenlegi állapotában teljes.
4.
NemecsekErno
Nálam is régen volt már olyan játék, amivel ennyi időt elpocsékoltam volna.
A http://divisiontracker.com/ szerint már 6 napot nem tudok visszakapni az életemből miatta...
3.
Gykrizsi
#2: Most már olcsón beszerezhető kieggel együtt, szerintem megéri :)
2.
Firsttime
Bétáztam annó, de valahogy mégsem vettem meg pedig tetszett. Éppen most töltöm a free-t hátha megjön a kedvem a vásárlásra :D
1.
Gykrizsi
Azt leszámítva, hogy a kiegészítők egy része belefért volna az alap játékba, szerintem egy király kis játék. Én rendesen elvagyok vele, egyáltalán nem bántam meg a megvételét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...