Destiny 2 - kezdhetünk mindent elölről

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 6.
  • Hír
Link másolása
Ősszel érkezik a Destiny 2, a Bungie pedig már elkezdte csepegtetni az infókat vele kapcsolatban. Az első bejelentésnek nem mindenki fog örülni: a fejlesztők úgy döntöttek, hogy csak a karakterünk kinézetét vihetjük tovább az új játékba.

Ahogy azt az Activision is megerősítette már, idén ősszel kerül boltokba a Destiny teljes értékű folytatása. A Bungie elkezdte felkészíteni a rajongótáborát az új jövevény érkezésére, és két szomorú hírt jelentett be nekik a legutóbbi blogposztjában.

Az első bejelentés a Destiny kvázi végét jelenti: az első rész utolsó eseménye, az Age of Triumph március végén rajtol el, és március 8-tól kezdve három héten át, szerdánként livestreamet tartanak a srácok, hogy felvezessék azt. Kaptunk három screenshotot is, ami árulkodhat az újdonságokról:


Habár a Destiny később is játszható marad természetesen, a fejlesztők figyelme valószínűleg a folytatásra irányul majd. Ezzel kapcsolatban - és ez a második bejelentésünk - már most megerősítették a készítők, hogy a korábbi tervekkel ellentétben nem vihetjük tovább az eddigi eredményeinket a játékba. Csak a karakterünk kasztja és kinézete marad meg eredeti formájában, a felszereléseinkről és más eredményeinkről lemondhatunk.

A Bungie szerint a Destiny 2-ben így tiszta lappal indulhatnak a játékosok, és ez számukra is fontos, mert olyan változtatásokat eszközölhetnek, amire egyébként nem feltétlenül lenne mód.

11.
11.
ghost90soldier
Remélem kiveszik azt a hülyeséget a folytatásból hogy nem lehet csak egy exotic tárgyat felszerelni egy oszlopba,mert az nagyon hülyeség volt
10.
10.
Aanash
Ha a karakter és a kasztja marad és a felszerelések változnak akkor az lesz a nagy újítás, hogy marad a három játszható karakter csak új képességekkel?
Nemár...Maradjon inkább a három régi karakter, elviekben át lehet majd állni a sötét oldalra, akkor változzanak meg a képességeik és legyen új három karakter ugyanígy.
Nagyjából ez lenne az alap a második résznél.
9.
9.
McDuff
#8: Jogos, mentségére legyen mondva engem az elején azért velem egy szintűekkel dobott össze az MM, de ahogy közeleg a 2. rész, fogynak a játékosok, most már nálam gyengébbeket is látni multiban.
8.
8.
#7: Új játékmenet sem ártana szerintem, meg jobb lenne ha külön lenne fejlődés a multiban és a single-ben, mert így ahogy most volt nagyon gagyi volt szerintem. Kis kihagyás után belépsz multiba, szarrá aláztak, egy karcolást nem ejtettél senkin.
7.
7.
Aanash
Jobban érdekelne az, hogy milyen új kasztok lesznek.
Plusz az új helyszínek ha lesznek és az új ellenfelek.
4.
4.
TDavid22
Tényleg vihetjük magunkkal a karakterünk kasztját és kezdhetjük újra előröl azt (a destiny 2-ben nem lesz hunter, titán és/vagy warlock?)? Azt a mindenit! :D
Egyébként van aki nézegette a saját karijának a fejét a játék bármelyik pontján?
És a profilomat nem vihetem tovább? Arról nincs szó... :D

Várom hogy mi lesz belőle mert az előzőnél csak az utolsó dlc maradt ki nekem és nagyon tetszett a játék :)
3.
3.
maktub
Én csak a fegyvereket sajnálom. Gondolom bőven lesz új, de van pár kedvenc (pl. Genesis Chain), amit szívesen használnék a folytatásban is.
2.
2.
Gykrizsi
#1: +1, miért akarna valaki mindent átugorva rögtön grindelni?
1.
1.
fehersam
Tök izgalmas lenne rögtön maxleveles fullos karival kezdeni :D (sarcasm)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...