Harminc perc a Mass Effect: Andromedával

Link másolása
A hétvégi PAX East apropójából befutott egy egészen hosszú Mass Effect: Andromeda játékmenet-videó, melyet a DualShockers munkatársai vettek fel. Az egyik társunkhoz kapcsolódó missziót követhetjük végig.

A tegnapi launch trailer után ma egy félórás játékmenet-videó érkezett a Mass Effect: Andromedából. A PAX East alkalmából volt játszható a cím, a DualShockers munkatársai pedig felvették kalandjaikat.

A gameplayben egyik társunk, Liam Kosta küldetésébe nézhetünk bele, így csak óvatosan a megtekintéssel, spoilereket tartalmazhat a videó.

33.
33.
supair
Rengeteg bolygot es urbazist bejarunk majd.Ez egy kokemeny sci fi amit meg itt a kapcson senki sem tapogatott egy percig sem.Hol szeretnetek dinamikus napszakot?A tejuton?Esetleg egy mars legkorrel rendelkezo bolygon?
31.
31.
Morv
Annyi game play video van már fent, mintha már megjelent volna a játék, én meg hiába rendeltem elő, olyan, mintha valami büntetésben lennék és nem játszhatok vele. Tudom, nem kell megnézni, de bosszantó.
26.
26.
xanatos0911
Hagyjatok szegenyt, azt sem tudja miről beszél :D 21: igazad van, a Fable "ezerszer jobb", mint a felnőtt, darkos és komor témát boncolgató Witcher nem is tudom hogy nem jutott ez eszembe eddig. My bad, Sorry :((( ;)
25.
25.
Macifasz
#21: Ok, most már biztos, hogy ezt te DIREKT csinálod. :-D A Fable 2 még a Fable sorozaton belül is a leggyengébb rész volt, össze sem hasonlítható a Witcher bármelyik részével. legyen szó hangulatról, játékmenetről vagy grafikáról. :-D
24.
24.
DON GONDOCS
#21: Most nem tudom eldönteni hogy viccelsz vagy sem. A Fable 2 inkább minden idők legnagyobb csalódása. Nincs tétje a tetteidnek, lebutított harcrendszer, és interakció az emberekkel. Az a játék az 1 rész után kifulladt, pedig ott volt benne a lehetőség. Benem teljesített ígéretek voltak. Az is csoda hogy 3 részig eljutott.
23.
23.
Zoli0507
#21: Először vegyèl pècèt, olyat amiben a Witcher nem 8bitben rendelel.
21.
21.
ilovenancythompson
#14: ja és ha jü játékota akarsz a witcher 3 stílusában, ott a fable 2 hangulatában 10 x komolyabb és méga grafikája is szebb. nah az mérföldkő, nema wiccer 3.
20.
20.
ilovenancythompson
#15: erre igazán büszke vagyok Macidákó! Pacsi! I am legend!
19.
19.
Parano1d
A 2.-3. részt is csak a történet miatt szerettem, azt már a videókból látom, hogy ezt sem a harcrendszer miatt fogom. Ha jól látom, akkor még mindig van lejjebb ezen a téren.
18.
18.
Simonus18
Nekem bejön, ez a lájtosabb hangvételű csoport-dinamika is tetszetős. Úgyis mindannyian tudjuk itt a komment szekcióban, hogy itt midnenki kiprobálja, nem kell itt a chat-drama.
17.
17.
KőbányaKispest
Jaj várjátok meg megjelenést és kipbróbálás után alkossatok véleményt. Most videók alapján leirni nem fair.

Az arc animációk az tényleg borzalom.
15.
15.
Macifasz
"A witcher 3 meg nem tudom miért mérföldkő ebben és miért kell isteníteni, semmiféle elő világ meg hasonló nincs benne olyan minth Steven Geralt levegőben futkozna"

Ezzel a mondatoddal konkrétan sikerült elérned, hogy a komolyan vehetőségi faktorod az úgy a béka segge alatt legyen mérföldekkel. :-D Grat, még seggeszkinek se sikerült annó rögtön az első hsz-ével azonnal elásnia magát. :-D
14.
14.
xanatos0911
#8: LOL. Legalabb lenne annyi arcod, hogy előbb kijátszod az általad fikazott játékot. Egyből nem hordanal össze ennyi hülyeséget. Édes istenem. A TW3 a legtöbb szempontból mérföldkő a játékok történelmében. Az, hogy ezt Te nem ismered el mert utálod az egy dolog, de szarnak titulálni valamit ami többszáz díjat nyert és a játékosok is imádják... nos az a Te szegénységi bizonyitvanyod.
12.
12.
Duken
StevenSan most hol van...Emlékezzünk a legjobbakra! :D Valószínű csak emlék marad.
11.
11.
KopyAti
Hát ez a Horizon mögött elbújhat, de jó mélyre! Franciakrémes, pedig úgy vártam ezt a játékot!
10.
10.
exonic
#8: Woa, itt meg is állhatunk. Megértem hogy neked nem tetszik a Witcher 3 egy bizonyos eleme, de emiatt szarnak titulálni egy olyan játékot ami rengeteg téren mérföldkő a játékiparban, egyszerűen primitív dolog. Azért is szar mert vannak mellékküldetései melyek hosszabbak mint egyes játékok főkampánya? Vagy mert ingyenes tartalmakkal halmoztak el a készítők? Netán a grafikája és arcmimikailag is szar lenne? Sorolhatom még de érted a lényeget.
Nekem se tetszik pl. a Limbo vagy a GTA5 de azért még nem nevezem őket szarnak. Van különbség a lehetne jobb és a szar között.
Nameg ízlés kérdése is.
9.
9.
ilovenancythompson
a video pedig tökre rendben van szupcsi lesz ez.
8.
8.
ilovenancythompson
#3: hadd legyek egy kis ellenpólus, szerintem ne tanítsd meg a BW atmoszférát teremteni mert a mass 2 tökéletes ebben. A witcher 3 meg nem tudom miért mérföldkő ebben és miért kell isteníteni, semmiféle elő világ meg hasonló nincs benne olyan minth Steven Geralt levegőben futkozna, és egy maketten mászkálna, borzalmasan gyenge egy akármi a w3, de hát egy re igénytelenebbeka géemerek és minden szart 10 esre pontoznak.
Ezvan.
7.
7.
kastorhun
Nem tűnik annyira vészesnek de, az arc animáció borzalmas, a mass effect 1-ben jobbak voltak az animációk.
Egyébkén az ME széria sose volt igazán rpg.
De azért egy ilyen videóból nem lehet kiszűrni hogy van e élővilág vagy nincs.
6.
6.
hedzsooo
#4: A gond csak az pl.:
1. EA a kiadó + a fejesük 1ben
2. A java azoknak akik annó a ME1-et összehozták, + a korábbi BioWare játékokat, már nincs is a csapatban, ezen a játékon más szóval nem azok dolgoztak akik még annó a MASS EFFECT világát megálmodták és elhozták nekünk. A 2. MASS EFFECT rész szerintem még 1 hangulatos, pörgős rész volt, kb. úgy mint mondjuk az ALIEN (A 8. utas: a Halál) után az ALIENS (A bolygó neve: halál) film. Szóval már az sem az volt egészen amivel az 1. része indított de ott még nem volt gáz egyáltalán, sőt! Bár RPG elemek jócskán voltak butítva már a MASS EFFECT 2-re is, még mindig 1 minőségi, szórakoztató sci-fi akció / kalandjátékot kaptunk némi RPG-elem körítéssel. A 3. MASS EFFECT-nél már ugye bőven volt miért nem lelkesedni, de mivel 1 ígéretes trilógia lezárása akart lenni, végigvittük ugye azt is páran. Azért lássuk be, pl. a Witcher 1-2-3, de akár még a kis Piranha Bytes-tól, a GOTHIC 1-2-3 tekintetében is voltak annó jócskán újítások, fejlesztések. Erre milyen MASS EFFECT 3-at kaptunk, EA-val "megtámogatva"?

Azért várom az infókat erről a ME: Andromédáról de nem értem mire itt a nagy hype, szerintem sem mutattak sajnos semmi rendkívülit de még nagyon izgalmas dolgot sem. Persze, bízzunk benne, hogy az előzetesekben csak nem akarták lelőni a legjobb dolgokat ebből az Andromédából
5.
5.
aordog
Szerintem teljesen rendben van ez...csak ez video most gyenge lett.
Számomra kötelezô lesz az idei évben!
Nem! Nem azt mondtam, hogy hibátlan! De 1x megèri kipörgetni, szépen lassan, odafigyelve a dolgokra! Nekem mindenképpen!
Ezt ahogy figyeltem a videót semmi más csak egy tökêletes iparosmunka! Nem ez fogja megváltani az ipart, de hozza az elvárt szintet.
4.
4.
kryszisz
#2: Igen, hogy a BioWare egyszerűen nem tud életet lehelni a világba amit alkot felfoghatatlan számomra, nem akarom elhinni hogy ne lennének kompetens programozóik a feladatra...már a Piranha Bites megalkotta az élő világ szimulációját a Gothic 1-ben, az meg 2001(!)-ben volt könyörgöm...én szeretem-imádom a Mass Effectet, a BioWare-t is mert a KotOR máig A játék számomra, de itt én hatalmas pofáraesést látok...sajnos, pedig én drukkoltam, nagyon:/ Horizon-t pedig már vagy 5 órája nyomom, zseniális ez a gamma
3.
3.
KRAT0S
Nem vagy vele egyedül, eddig sem tudtam eldönteni hogy kell e nekem ez a játék,de most ez a videó meggyőzött róla hogy nem kell.
2.
2.
crytek
Ebbe még mindig ugyanazok a hibák vannak jelen, mint az előző generációs Mass Effect játékokban. Ló****t nem tanultak ezek a CD Projekttől és a Witcher 3-tól. BioWare képtelen élő világot, atmoszférát teremteni. A Witcher 3 (de még a Horizon: Zero Dawn) dinamikus, élő világa után ez egy középszerű fércmunka, szépen túlárazva. Egy helyben álló NPC-k, teljesen statikus világ, nincs napszak és időjárás változás? A 2003-as KotOR-ban még elment, de 14 évvel később (plusz pár generáció lement már azóta)? A Facial motion capture is borzalmas és az animációk is. Egyik-másik animáció konkrétan HIÁNYZIK, amit az ember elvárna (beszállás a járművekbe/kiszállás). Rossz nézni, amit a BioWare művel, emellett még az is kiderült, hogy brutális PC kell a 60 FPS eléréséhez. No comment BioWare, sehol sem vagytok a CD Projekthez képest, de még a Killzone-kat gyártó Guerilla Games is elfogadhatóbb játékot tákolt össze, mint aminek ez tűnik. Nem akarom előre leírni, mert kíváncsi vagyok rá, ellenben az is biztos, hogy ez minőségben messze nem egy AAA játék, csak árazásban. Ha az AAA kategóriát olyan fantasztikus játékok alkotják, mint a Witcher 3, Uncharted 4, The Last of Us, Horizon Zero Dawn, akkor ez a Mass Effect csak egy erős B kategóriás alkotás lehet, semmi több.
1.
1.
azureknight0715
Hát, ez így most nagyon elvette a kedvem. Mi a franc ez? vígjátékot csináltak a mas effectből?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...