Még ebben a hónapban érkezik az Everything

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 15.
  • Megjelenés
Link másolása
David OReilly új játéka érdekes koncepcióra épül: itt minden karaktert irányíthatunk - madarakat, bogarakat, gyümölcsöket -, egyfajta szimbiózisban élve a természettel. Napra pontos dátumot kapott az Everything.

Pont egy éve mutatkozott be David OReilly új játéka, az Everything. Az úriember felelt a Her című filmben látható videojátékokért, legújabb projektje lényegében egy önálló univerzum szimulációja. Az állatok, a növények, a bolygók egy összefüggő világ részei, melynek minden alkotóelemét irányíthatjuk. Itt minden véletlenszerűen generálódik, a természeti rendszereket fejlett mesterséges intelligencia irányítja.

Az Everythingben befolyásolhatjuk a környezetet, a világon belül világokat hozhatunk létre, így egy soha véget nem érő dokumentumfilm elevenedik meg a képernyőkön.

Mindenhez filozófiai narráció és Ben Lukas Boysen mámorító zenéi párosulnak.

A játékot (nevezzük annak) a Double Fine adja ki, a cím elsőként PS4-re érkezik március 21-én, amit a PC-s verzió követ április 21-én.

Lessünk bele a játékmenetbe!

6.
6.
Úgy látom ez is egy The Talos Principle szintű utazás lesz, várom szeretettel.
5.
5.
XuChi
Ezmegmiaszardekomolyan???????
4.
4.
zozo76hun
erdekes, bar igy 2017-ben valahogy siralmas a grafika...
3.
3.
Yanez
Az okés, hogy egyedi ötletről van szó, ami így elsőre valóban érdekesnek hangzik, ám célok nélkül az értelmetlen mászkálás nagyon hamar unalmassá válik, s félő még a gyönyörű muzsika sem menti meg.
2.
2.
Simonus18
Viccesek azok a mozgások. Szép a koncepció, de ez nem hiszem, hogy hosszas élettartamú gém lesz, kb olyan, mint a No man's Sky...
1.
1.
piskóta
Maga az ötlet nem rossz, de az állatok mozgáskultúrája... irigylésre méltó. Anno még a G.I.Joe katonám is hajlékonyabb volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...