Everything PS4

A Her című filmben szereplő videojátékokért felelős David OReilly új alkotása, amiben minden játszható karakter lesz.
1591095600

Leépíti a kiadói tevékenységét a Double Fine

Miután a Microsoft felvásárolta a Double Fine-t, várható volt, hogy a csapat kiadói tevékenységét leépítik majd, eddig azonban nemigen derült ki konkrétum a Double Fine Presents jövője kapcsán.
1569567600

Ingyen Metróval és Everythinggel vár az Epic Store

Noha a múlt heti, Batman 80. születésnapjára időzített gyűjteményeket nem übereli, azért az eheti ingyenes felhozatalra sem lehet egy rossz szavunk. Ráadásul a jövő héten is egy érdekes indie címmel készül az Epic.
1546893360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsonyi szünetet követően visszatért a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket listázó rovatunk, és szerencsére az év első napjaiban sem maradunk friss anyagok nélkül.
1489568436

Még ebben a hónapban érkezik az Everything

David OReilly új játéka érdekes koncepcióra épül: itt minden karaktert irányíthatunk - madarakat, bogarakat, gyümölcsöket -, egyfajta szimbiózisban élve a természettel. Napra pontos dátumot kapott az Everything.
1457521206

Everything - itt minden játszható karakter lesz

Emlékeztek még a Her című filmben szereplő videojátékokra? Ezekért David O'Reilly felelős, aki már javában dolgozik új alkotásán, amelyben minden játszható karakter lesz. Nincs különbség közted és a világ között.