PC Building Simulator - építs gépet virtuálisan!

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Imádsz számítógépet összerakni, de taszít az alkatrészek kicsomagolásának unalmas folyamata, és persze a súlyos anyagi vonzat? A letölthető PC Building Simulatorral olyan gépet raksz össze, amilyet csak szeretnél!

Mennyire egyszerűbb úgy számítógépet építeni, hogy az alkatrészeket csupán egy menüből kell kiválasztanunk, majd a helyükre illesztve gyönyörködhetünk a végeredményben? Oké, ettől még nem lesz igaziból jobb masinánk, és még az új hardverek mámorító illata sem csapja meg az orrunkat, de az illúzió akkor is remek!

A PC Building Simulator pontosan ezt az élményt nyújtja. Adott büdzséből gazdálkodva rakhatjuk össze álmaink gamer PC-jét, minden vasat manuálisan - az egérrel - kell a helyére illesztenünk, csavarozhatunk kedvünkre és csatlakoztathatjuk a kábeleket, végül bekapcsolhatjuk az újdonsült gépet.

Az itch.io-n elérhető játék még pre-alfa státuszban van, de később karriermódot is kapunk, melyben egy pici számítógépboltot üzemeltetve a megrendelők kívánságait kell teljesítenünk. A koncepció hasonló az autószerelésre koncentráló My Summer Carhoz.

27.
27.
sasncore
Egyik barátom is nagyon szeretett szerelni, de gy prociba fájt neki mire megtanulta hogy ésszel, precízen, megfontolva szerelünk..
26.
26.
Prax
Az elso gepemet egy nerd spanom rakta ossze, utana mar en csinaltam. A ledeket legutobb a sogorom kototte be, o kepben van az ilyen teren, szokott is javitani mindenfele elektronikus dolgot. Engem csak agyon vagna a 220.
25.
25.
Heldengeist
#21: Videó... alsó tagozatos korom óta bütykölök PC-ket. Ha egy gyerek meg tudja csinálni egy hasonlóképp hozzáértő barátjával útmutató nélkül, bárkinek elég kell legyen a hardverek mellé adott leírásnak.
24.
24.
RangerFox
#2: Igazából végtelenül egyszerű összerakni egyet, és kb minden le is van írva az alaplap kis könyvében, nagyon nem lehet elszúrni.
23.
23.
bitbandita
"taszít az alkatrészek kicsomagolásának unalmas folyamata?" wtf? Nekem az olyan, mint a gyereknek amikor a karácsonyi ajándékot bontja.
22.
22.
GAMEROD
Nekem még összerakós videó se kellett anno. Volt egy szál Easy Pc meg valami pc-s könyv magazin aztán minden gond nélkül összeraktam a gépet, oké volt egy hiba, a hangkártyát elsőre nem jól dugtam bele, csak félig de első nekifutásra azért elég jól sikerült.
21.
21.
hedzsooo
#18: Ugyan, annyi összerakós videó is van már neten amiben megmutatják + még el is mondják h mit miért és hogyan kell összerakni -ráadásul teszik ezt olyanok is, akik tényleg értenek hozzá, így nem te kísérletezgetsz aztán, ha odefigyelsz a látottakra + elhangzott dolgokra-, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. :-)))
19.
19.
Simonus18
18.
18.
Drazhar
Akármennyire is gagyinak tűnik ebben látok olyan potenciált, hogy pl a semmihez nem értő vérpistikék megtudják tanulni az alapvető hardware felépítést, és mondjuk nem egy theVR streamben csodálkoznak rá az alkatrészekre. Nekünk ez persze természetes, de szembesültem vele, hogy - tisztelet a kivételnek - ahhoz képest, hogy a mai generáció telefonnal a kezében született durván síkhülyék ehhez.
Nálam már most veri az olyan szarokat, mint a kecske vagy a kenyérszimulátor.
17.
17.
Extol
16.
16.
Yanez
#15: Akkor visszavonom! :)))
15.
15.
delphijos
#4: Te miről beszélsz? Amióta játszottam vele sokkal jobban megy a kecskenevelés. :D
14.
14.
GAMEROD
#10: Vannak egyének akik megpróbálják. Sok PC szaküzletnek heti szinten küldenek vissza olyan alaplapokat amelyek cpu foglalatára kenték a pasztát, nem győzik beszerezni a kontakt spray-ket hogy kifúvassák belőle, igaz nem is kéne bevállalniuk.
11.
11.
markoci555
#9: Ezen fogok játszani mindent :D
10.
10.
Yanez
#5: El sem hinnéd mennyi olyan csipkerózsika van, akiknek legalább annyi fogalma van a pc összerakásáról, mint vakondnak a naplementéről. Persze ez nem az ő hibájuk, csak mondom, hogy vannak ilyenek.
9.
9.
GAMEROD
Remélem azt is szimulálja hogy beleteszem a legbivalyabb vga-t és processzort és játszhatóak rajta a legújabb játékok.
8.
8.
zozo76hun
meg igazibol sem akarok gepet osszerakni, nemhogy virtualisan... :)
7.
7.
piskóta
#4: Hát igen, ebben az esetben viszont felejtős a game.
5.
5.
ADMlN
#4: Plusz egy PC összerakásához nem is kell diploma.
4.
4.
Yanez
#2: Szerintem kb annyira hasznos a való életben, mint a kecskeszimulátor. :)
3.
3.
KillTheGermans
#1: Idővel "mire egy átlag magyar embernek soha nem lesz pénze" lesz, minden embernek aki itt él, lesz... ;)
2.
2.
piskóta
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az ebben a játékban szerzett tudást mennyire lehet majd hasznosítani a való életben, ha gépet akarnék építeni, mert sajnos jelenleg hülye vagyok hozzá.
1.
1.
Aimedshot
Végre 1 játék ahol megépíthetem azt a pc-t amire egy átlag magyar embernek soha nem lesz pénze :D :D viccen kívül egész jónak tűnik, biztos el lehet majd vele szórakozni 1 pár órát de többet nem hiszem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...