Bemutatkoznak a Prey ellenfelei

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 16.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda és az Arkane Studios ezúttal a Prey ellenfeleinek bemutatásával foglalkozó anyagot adott ki. Jövendőbeli játékosként nem árthat már most megismerkedni velük!

Az év elején írt Prey-előzetesünkben ugyan részletesen foglalkoztunk a májusi sci-fi lövölde ellenfeleivel, a Bethesda kedvcsinálója mégis kétségtelenül látványosabb módja a fura fekete, masszaszerű typhonok bemutatásának. Közelebbi barátságot köthetünk a Mimickel, valamint a Weaver, a Phantom és a Telepath triójával is.

A Prey május 5-én landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Formula1fanatic
Nem is tudom, engem ez a játék már most untat :D Persze lehet játék közben majd ráérzek.
2.
2.
Ra1D3n
#1: Jópárszor végignyomtam anno a Preyt, és leghalványabb emlékeimben sem rémlik, hogy horrorjáték lett volna. Egy tök jó kis lövölde volt, és bár kíváncsian várom az új Preyt, de nem tudom mégis miért nem új címen jelenik meg a fentebbi játék, mert az elődhöz eddig semmi köze nincsen... :\
1.
1.
ribizly
Ezekkel csak az a gondom, hogy amíg a régi Prey kislányai például eléggé besz@rattak, addig ezek ilyen kis furcsa pacák. Nekem az a paráztatás hiányzik ebből, de majd kiderül, amikor nyomjuk élesben este fülessel mennyire sikerült eltalálniuk a hangulatot. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...