Mobilos társalkalmazással jön az új Mass Effect

Link másolása
Mobilos társalkalmazás is érkezik a Mass Effect: Andromedával együtt. Ebben nyomon követhetjük a többjátékos módban elért teljesítményünket, valamint útközben is menedzselhetjük a Strike Teamet.

Az Origin Access- és az EA Access-előfizetők már tegnap óta próbálgathatják az új Mass Effectet, de a többieknek sem kell már sokat várni az Androméda-galaxis bevételére, hiszen március 23-án megjelenik a végleges kiadás is.

A Mass Effect 3-hoz hasonlóan az új epizód is multiplayerrel érkezik, melyben csapattársainkkal együttműködve kell legyőznünk az ellenséges hordákat. Emellett debütál a Strike Team játékmód is, mely a Dragon Age: Inquisition War Table módjához hasonló móka lesz.

Karakterünk és csapatunk menedzseléséhez remekül jön majd a nemrég bejelentett mobilos társalkalmazás, a Mass Effect APEX HQ, melyben nyomon követhetjük multiplayeres teljesítményünket, valamint útközben is irányíthatjuk a Strike Teamet. Az applikációt március 20-tól tölthetjük le, és legalább Android 6.1-et vagy iOS 9.3-at futtató telefonra lesz szükségünk hozzá. 

1.
1.
Juha
A DA:I-el nem játszottam, de az AC kalózos társmegoldása jó volt mobilon. Semmi értéke nem lett a pénznek, mert a budin ülve összefarmoltál sokszázezret, de ahhoz előbb a játékban jó hajókat kellett szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...