Már készül a The Evil Within folytatása?

Bár a The Evil Within egészen megosztó játék volt, a folytatásról szóló pletykák már többször is bekerültek a hírekbe. Most egy privát álláshirdetés leplezte le az állítólagos második részt.

Tavaly Pete Hines, a Bethesda alelnöke beszélt arról, hogy semmi akadálya annak, hogy többek között a The Evil Within is visszatérjen, bár akkor azt is elárulta, hogy még nem készül a folytatás.

Most egy privát álláshirdetés buktatta le az állítólagos második epizódot, melyben minőségbiztosítót és fordítót keresnek a Psycho Break 2-höz (ez a japán címe a játéknak). Természetesen hivatalos bejelentés nem történt még, így az egészet érdemes pletykaként kezelni.

A The Evil Within még 2014-ben jelent meg PC-re és konzolokra, a kritikusokat eléggé megosztotta. Sokan panaszkodtak a nehézkes irányításra és a középszerű megvalósításra, de a hangulat és az atmoszféra a helyén volt.

12.
experto11
Szerintem is egy zseniális játék.A dlck is nagyon jók lettek.
11.
Yanez
#6: Nálam az első 3-4 pálya volt uncsi, de utána annyira rákaptam, hogy nem tudtam letenni! Fantasztikus game!
10.
Link21
#8: Ne érts félre, megvan a játék. Tapasztalatból beszélek. A második részről beszéltem.
9.
atroll1
#6: A harmadik vagy negyedik pályáig vittem el, de szenvedtem az unalomtól, nem is folytattam
8.
KeXxX
#4: Utóbbi 4 leárazásban mindig benne volt az Evil Within nagyon olcsón. Season Passal és anélkül.
7.
Link21
#6: Kit mi hat meg. Szerintem ez egyéntől függ.
6.
dcba
#4: Unalmas? Akkor valoszinu az elso palyat sem csinaltad meg, ez a jatek minden volt csak nem unalmas, rettento adrenalin bomba, egy olyan kinzas egy olyan gore horror, amikor a vegefele mar konyorogsz a jateknak, h hagyja mar abba a szadizast, mert eleg volt, erre bedob meg 3 palyat. Ja es persze ne easy fokozaton inditsd el, akkor egybol nem lesz unalamas. Felre ne erts, amint vegig vittem a jatekot, szepen el is koszontem, mert szamomra egy mentalis kinzas volt az egesz, de unalmasnak semmikeppen nem mondanam.
4.
Link21
Az első rész számomra nagyon unalmas volt, de mindenképp teszek egy próbát vele, ha egyszer PSN-en lemegy az ára.
3.
Yanez
Akkor már innen se maradjon ki! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...