Drake kimarad az Uncharted: The Lost Legacyből

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 21.
  • Hír
Link másolása
Az Uncharted: The Lost Legacy a sorozat első része, amelyben nem Nathan Drake-et irányítjuk. Ha abban bíztál, hogy a Naughty Dog legalább egy cameóval megszánja a hőst, most ki kell ábrándítanunk!

Idén debütál az Uncharted: The Lost Legacy, ami hivatalosan az Uncharted 4 önállóan is futtatható kiegészítője. Habár a tavaly megjelent játék single player DLC-jének szánták eredetileg, menet közben annyi tartalmat és fejlesztést pakoltak bele, hogy inkább egy rövidebb különálló részként érkezik majd az anyag.

A The Lost Legacy legfontosabb újdonsága, hogy a sorozat történetében először nem Nathan Drake-et irányíthatjuk majd benne, hanem a legutóbbi epizódból annyira hiányolt Chloe-t, aki Nadine Ross társaságában megy a meseszépnek ígérkező Indiába, hogy felkutassa Ganésa Agyarát. Ha esetleg abban bíztál volna, hogy a Naughty Dog mégsem tudja megállni, hogy szerepeltesse Drake-et, nos, ki kell ábrándítanunk.

A játék készítői a PlayStation Blogon szögezték le, hogy Drake-et teljes mértékben kihagyták az új részből, még egy árva cameót sem kap. Josh Scherr író szerint az egyik eredeti elképzelésük szerint Drake lehetett volna a The Lost Legacy második számú karaktere, azonban teljesen "feleslegesnek" tűnt a szerepeltetése, hiszen az Uncharted 4-ben éppen arra hajtottak, hogy befejezzék a történetét.

Ezért döntöttek végül úgy, hogy nem piszkálják a sorozat eredeti hősét, viccesen azt is megjegyezték, hogy Drake a The Lost Legacy eseményei alatt jó eséllyel otthon videojátékozik.

Az Uncharted: The Lost Legacyről hamarosan egy hosszabb előzetest olvashattok nálunk.

10.
10.
DON GONDOCS
#7: Értékelem a humorod XD
8.
8.
Őrnagy
Engem érdekelnek a kimoderált hozzászolások. Nem lehetne visszamoderálni őket?
1.
1.
Ez lesz az első értelmes UC játék az idétlen, ellenszenves Nathan nélkül :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...