Negyedóra az Absolver társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 25.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videót kaptunk a közelgő online bunyós játékról, az Absolverről. A közelharc a megszokott módon zajlik: többféle ütést és rúgást vihetünk be az ellenfeleknek.

Az Absolver olyan, mintha a For Honor és a God Hand szerelemgyereke lenne. Az MMO-elemekkel megspékelt bunyós címben az ütések és rúgások mellett figyelnünk kell a blokkolásra, a kitérésre és az ellentámadásokra is. Saját kombókat is építhetünk, ha szeretnénk.

A Slocap illetékese bemutatta az aktuális verziót:

A támadásokat ugyanúgy több irányban indíthatjuk, mint a Ubisoft üdvöskéjében, és persze hamis cselekkel ijeszthetjük be az ellenfeleinket, akik jobb esetben rosszul mozdulnak és védtelenek maradnak.

Az Absolver egy összefüggő világban játszódik, ahová minden játékos becsatlakozik majd. Lesznek önálló PvP-arénák, ahol 1v1-ben vagy 3v3-felállásban püfölhetjük egymást.

A játék még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
Rakottkrumpli
Nekem bejön a harcrendszer. Egy időben mindig valami hasonló dragon ball-os játékra vágytam, ahol nyílt világban kellene kalandozni, meg lerúgdosni a nagy varacskosdisznó fejű banditákat. Ha az eredeti sztorit toltuk volna végig (Nem a Z-t, hanem a simát) még akkor is fasza játék lett volna (Asszem gameboy-ra voltak hasonlóak.) De azóta sem sikerült egy értelmes dragonball játékot összehozniuk sajna....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...