TESO: Morrowind - ilyen lesz a Battlegrounds PvP

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 29.
  • Videó
Link másolása
A június elején érkező Morrowind kiegészítővel egy vadiúj PvP-mód is élesedik a The Elder Scrolls Online-ban. A móka 4v4v4-es felállásra épül, jégvarázslatokkal keseríthetjük meg más játékosok életét a Vörös-hegy lankáin.

Az arénaharc kedvelői jól járnak a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjével. A Morrowindben élesedik az új PvP-mód, a Battlegrounds, melyben három négyfős csapat küzd a győzelemért.

A PAX East látogatói már kipróbálhatták az új lehetőséget, némi gameplay mellett az ő véleményüket mutatja be az alábbi videó:

Akár az új Warden kasztot is választhatjuk az arénákban, amelynek tagjai nemcsak a gyógyításban jeleskednek, hanem jégvarázslatokat, akár egy páncélt is idézhetnek a csapatuk köré. Ezenkívül egy sor vadállatot is megidézhetünk, köztük a Morrowindből jól ismert szárnyas Cliff Racert.

A The Elder Scrolls: Morrowind június 6-án érkezik.

8.
8.
Hab
#7: Addigra meg lesz nekem is a 300, bár erről még nem hallottam hivatalos infot.
7.
7.
ubuntu89
#6: a morrowind-el érkező trialra értettem, oda nem elég a cp 160, cp 300 v dungis,craftos set
6.
6.
Hab
#3: Azért fél év nem kell szerintem, ha rendesen questekkel akarja valaki felhúzni a kariját akkor is megvan pár hónap alatt max a 160cp, ami már elég a legjobb cuccokhoz.
Veteran instákat is meg lehet csinálni már ezen a szinten, csak sajnos vannak elitisták akik 300cp alatt szóba sem állnak az emberrel.
5.
5.
ubuntu89
#4: Látod a meglátásaink is mások én mmo és group részét erősítem, nekem az a lényeg ha a társaim mennek egy kemény contentre szeretem elérni ha az az első kérdésük h én online vagyok e. Te single ként kezeled és ha neked megfelel és úgy örömöd leled benne az már eredmény. Ez is játék érdeme h különböző szempontokból láthatjuk
4.
4.
jani091
#3: Höhö.. :D Én pont fordítva látom mint te: a TESO pont, hogy nem egy szokványos MMO, sokkal inkább olyan érzést kelt, mint egy Singleplayer RPG amit egyébként lehet bandában is játszani. A content 90% simán solozható.
Pont, hogy te vagy a világ közepe. Minden a te szintedhez skálázódik a küldiktől kezdve az itemeken át egészen a raidekig. Bárhová ellátogathatsz, bármilyen céhhez csatlakozhatsz már a kezdetektől.( Még a pvp zónában is felskálázódik az ember amint belép).

Én meg azt tanácsolom, hogy vágjon bele mindenki nyugodtan. Több tartalom van a játékban, mint az eddig megjelent TES játékokban együttvéve.

2.
2.
Kelan
Nem tudom Seyda Neen-be vajon el lehet-e utazni ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...