The Elder Scrolls Online: Morrowind PC, PS4, XBOXONE

A TESO első nagyobb kiegészítője, amely a 2002-es The Elder Scrolls III: Morrowind vidékére, Vvardenfellbe repíti el a játékosokat.
Típus:

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.

Újabb Xbox-klasszikusok jönnek Xbox One-ra

Nemcsak Xbox 360-játékok Xbox One X-ráncfelvarrását jelentette be a Microsoft, de újabb Xboxra megjelent címek csatlakoztak az Xbox One visszafelé kompatibilitással elérhető játékkínálatához. Jöhet egy rakás Star Wars-játék?

The Elder Scrolls Online - érkezik az új kiegészítő

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online következő bővítménye Summerset névre hallgat. Ezúttal a high-elfek otthonába látogatunk el, és az új zóna mellett friss képességek és csaták várnak ránk.

Tízmillió játékosnál jár a The Elder Scrolls Online

A Bethesda Game Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online újabb mérföldkövet ért el: már 10 millióan játszanak az MMORPG-vel. Ennek örömére ingyenes hétvége vette kezdetét PC-n és PlayStation 4-en.

The Elder Scrolls Online: Morrowind teszt

Megérkezett az első nagyobb volumenű kiegészítő a TESO-hoz, miután a ZeniMax Online újraélesztette az MMO-t. A helyszín ismerős, már jártunk itt 15 éve a The Elder Scrolls III-ban, a nosztalgiavonatra pedig mi is felültünk.

The Elder Scrolls Online - kipróbálható az ESO Plus

A Zenimax bejelentette, hogy július 5-től öt napon át bárki élvezheti a The Elder Scrolls Online előfizetéses szolgáltatását. Az ESO Plus-tagok megkapják az összes DLC-t és számos más ingame tartalmat is.

Brit toplista: élen kezdett a Wipeout-kollekció

A sorozat történetében az új Wipeout-csomagnak sikerült először aranyérmet szerezni a brit játékeladási toplistán. Pedig volt verseny, elvégre a DiRT negyedik része és a The Elder Scrolls Online: Morrowind is a múlt héten debütált.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Politikai cselszövések a TESO: Morrowindben

Vvardenfell nagy házai folyamatosan torzsalkodnak a háttérben, a játékosok beleszólhatnak a politikai játszmákba, és olykor az orgyilkosságok is elképzelhetőek a The Elder Scrolls Online új kiegészítőjében.

The Elder Scrolls Online: Morrowind - törpe romok

Új videósorozat indult a The Elder Scrolls Online: Morrowind kapcsán, melyben egy Morag Tong-orgyilkos, név szerint Naryu Virian mesél a játék világáról. Az első bemutatóban a törpe romokról láthatunk egy rövid ízelítőt.