Itt vannak a PlayStation Plus áprilisi ajándékai

Link másolása
Jövő hét kedd már áprilisra esik, így itt volt az ideje, hogy a Sony leleplezze a következő havi PlayStation Plus-játékokat. A már bejelentett Drawn to Death mellett többek között az Alien Rage is helyet kapott a listán.

Jövő hét kedden válnak elérhetővé a PlayStation Plus áprilisi ajándékai - PS3-ra és PS Vitára két-két cím lesz ingyen tölthető az előfizetőknek, PS4-en pedig a cross-buy funkciónak köszönhetően négy játékot kapnak a tagok.

A legnagyobb cím talán a David Jaffe-féle multiplayer játék, a Drawn to Death, mely jövő héten debütál. Úgy tűnik, hogy a korábbi bejelentéssel ellentétben egész hónapban ingyen elérhető lesz a cím.

Íme, a teljes kínálat:

  • Drawn to Death (PS4)
  • Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4)
  • 10 Second Ninja X (PS Vita és PS4)
  • Curses ‘n Chaos (PS Vita és PS4)
  • Invizimals: The Lost Kingdom (PS3)
  • Alien Rage (PS3)
36.
36.
#35: Az Alien Rage is egy hulladék játék. Én hülye meg előrendeltem, hálistennek akkor még tudtam steamre olcsón játékot szerezni. Optimalizálatlan volt, az egyik pályán ugyanannál az animációnál mindig lefagyott. A játékmenetben sem volt semmi extra, bár tetszett a világa, a zene is jó volt, a multija meg 10 perc alatt megunható nulla.
35.
35.
spikee576
Sztem akkor lenne korrekt ha nem psn jatekokat adnanak meg indi cimeket hanem lemezes cimeket valtogatva hol regebbi hol uj cimeket.A mostaniaknal kiveve Alien rage meg ps2cimek is jobban johetnenek mer a mostani felhozatal is eleg fos a ragen kivul.
33.
33.
Ez az egész felhozatal olyan, mint a barackos tej. Biztos van, akinek ízlik, de a többég összefossa magát tőle.

S milyen ajándék játékok bameg? Havi előfizetési díj van, legalább a szerkesztőség ne írja le azt, hogy ajándék. Súlyos tárgyi tévedés.
32.
32.
Gykrizsi
#30: Persze, nem lesz 400$, de azt senki sem várja. De tényleg 2 hónap múlva megtudjuk, és akkor majd jöhet a vita ;) (Pletykák szerint lehet, hogy még E3 elött leleplezik)
31.
31.
shatterhand
#28: Regebbit nem tudtam mi volt. Helldivers az tenyleg jo lett volna. Nem lenne rossz a this way mine vagy micsoda de olyan apro betuket hasznal hogy nem birok vele jatszani. De azert leszedtem, azt nem hagytam ott. Meg a Broforce, a gyerek kedvence. Nekem tul sprite-os.
30.
30.
shatterhand
#29: Ja árat nem mondtak. Csak amit szeretne a microsoft beletenni az nem jon ki ólcson. Csak mondom nehogy azt higyje itt aki scorpiora var hogy kap egy bitang gepet 400$-ert iden. Max 4-5ev mulva.
29.
29.
Gykrizsi
#24: Honnan tudod, egy közelítő árat sem mondtak még. Várjuk meg az E3t, utána eldöntjük mi lesz ;)
28.
28.
#26: Szerintem: Don't Starve, Outlast, Hotline Miami, Trine 2, Injustice, Titan Attacks, Oddworld: New 'n' Tasty, Styx, Lara Croft and tToO, Limbo, Super Meat Boy, Helldivers, RE, TF: Devastation, LBP3.
A PS4 indulás óta voltak jó játékok is, csak ritkaság.
27.
27.
KopyAti
#19: Pontosan ezt akartam én is írni!
26.
26.
shatterhand
#25: Nba2k17,resi remaster
Talan ez a ketto..
25.
25.
cikazz1994
Mivel van mindkét konzol havonta csak az egyikre fizetek elő, amelyiken jobban megéri. Na a PS+ még nem nyert...1x fizettem elő rà akkor is csak a rocket league multi miatt. Mondjuk amiatt lehet lassan megint kéne.
24.
24.
shatterhand
#17: Plus azert indult akciosan hogy koztudatba keruljon. Anelkul a ps4es fizetos multi nehezen lett volna elfogadhato.
A masik hogy az xbox olyan szarul alk,hogy nincs miert versenyezni. Ezert szoritok a szaros boxnak hogy jojjon mar fol. De ahogy olvasom a scorpio is inkabb lesz vagyalom. Annyi penzert mar egy eromuvet veszek pcbol.
23.
23.
shatterhand
#22: Megveszed 3ert, eladod 2ert.
22.
22.
Hat ez a honap is nulla az ingyenes jatekok teren...most komolyan olyan nehez lenne egy Knack-et, Killzone Shadow Fall-t, vagy mas par eve megjelent jatekot odaadni? Ott van pl a The Order, annyira jol megy, viszik mint a cukrot vagy mi? Rohej!
20.
20.
delphijos
#19: Pontoan így vagyok vele én is. Bár azért tényleg bosszantó hogy így hogy vezetnek, elkurvultak az ingyenes cuccokkal. De tény hogy olyan akciók szoktak lenni, hogy nem panaszkodom.
19.
19.
exonic
Én nem panaszkodom. Bár egy játék sem érdekel különösebben de az 1 éves előfizetés ára nekem eddig mindig megtérült hála a PSPlus tagoknak járó extra leárazásoknak.
Ha évente jön 1-2 olyan cím ami érdekel akkor az csak ráadás.
+Multi ügye...
17.
17.
Ra1D3n
#7: Bullshit. Miként indult a plus szolgáltatás? Úgy, hogy havonta hozzádvágnak játékokat és nem a multi miatt, mert az ingyenes volt. PS4-en hozták azt a változtatást, miszerint a plusba bevonták a multiplayert is. Ergo a plus előfizetők a játékokért és a multiért fizetnek, amiből az előbbi egy hulladék sokszor, ahogy most is...
16.
16.
kergabi83
#15: Mass efect 3, Mafia 2, Borderlands...
Szép idők voltak. Ja es a Vita sem mardt ki a szórásból!
15.
15.
Raizen25
Még anno milyen szupi játékokat adott ps3 ra UC3,DMC TR.BioShock Infinite csak,h egy párat említsek , ha nem vettem volna játékot akkor is bőven el lettem volna....most meg :S nagyon gáz
14.
14.
kopic
Szerintem fasza kinalat. Ja, nem...
11.
11.
kergabi83
#7: Na persze, csakhogy a szolgáltatás nem ilyen tré cuccokkal indult. Anno a PS3 idejében. Visszaesett rendesen a színvonal.
Még szerencse hogy a Plus is osztódik az accountal, az évi 6-7ezret meg visszakapom kedvezményben, meg az 1 kezemen megszámlálható ténylegesen le is töltött (és játszható) játékokkal! :D
10.
10.
strike19
Hálát adok az úrnak ,hogy lemondtam a PS+ pliszot.
Majd ha kijön a Battlefront 2 vagy Call of Duty 4 remastered stand alone verzióba akkor vissza térek.
Ezekért a játékokért nem éri fizetni.
Még PS2 remastered játékoknak is jobban örülnék.
9.
9.
Yanez
#7: Igen, de az Xbox-nál sem a játékok miatt fizetnek... Nekem ezeken kivül is van mivel játszanom, és a probléma is csak ott van, hogy van mihez viszonyítani, de ha már van mihez, akkor illene versenyben lennie a Sony-nak, elvégre a konzolkonkurelizálás ezzel jár!
8.
8.
DON GONDOCS
Több külföldi oldalon is rugdossák a sonyt a plus miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...