A hétvégén kipróbálható a Titanfall 2 multija

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 1.
  • Akció
Link másolása
A jegyzőkönyv kedvéért megemlítjük: hétfőig szabadon nyüstölhető a Titanfall 2 többjátékos módja. Akinek már megvan a játék, azoknak is érdemes menni egy kört, lévén élesedett a beígért Colony térkép.

A Respawn beváltotta ígéretét: egészen április 3-ig ingyenesen játszható a Titanfall 2 multija. A kliens az Originről, a PS Store-ból vagy az Xbox Store-ból tölthető, és az összes multis mód kipróbálható az oktatómód és a Beacon című single player misszió mellett.

Emellett megérkezett a shooter legújabb frissítése, amely az első részből ismerős Colony térkép új változatát tartalmazza, valamint az R-101-es fegyvert és az új Curb Check kivégzési animációt is - egy sor fizetős kozmetikai tartalom mellett.

A különféle hibajavításokon felül minden játékos dupla XP-nek örülhet, és persze ha megvásárlod a játékot, eredményeidet és statisztikáidat megtarthatod.

8.
8.
RoyalA
Nekem nagyon bejött! A megjelenés napjától játszom vele és még mindíg élvezetesek a meccsek.
7.
7.
Kipróbáltam, meggyőző. Sok játékmód, változatos pályák. Régen nem szerettem a botokat, most sokkal jobb az arány. Talán kisebbek a pályák? Nem tudom, mindenesetre felkerült a kívánságlistámra.
6.
6.
Blazkowicz
#5: Még mázli, hogy nem kötelező. Szóval SU and play other games... ;)
5.
5.
Derivel
Már volt alkalmam egy ingyenes próbára, viszont egy órát sem tudtam játszani vele. Egyszerűen nincs benne semmi érdekes számomra. Nem töltöm le újra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...