Unreal 3.0 a Medal of Honor további részei alatt

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, a Medal of Honor-sorozat ismét engine-váltáson esik túl - a jövőre megjelenő Airbornet is hajtó Renderware motort ezúttal az Unreal 3.0 váltja fel.
Úgy tűnik, a Medal of Honor-sorozat ismét engine-váltáson esik túl - a jövőre megjelenő Airbornet is hajtó Renderware motort ezúttal az Unreal 3.0 váltja fel.


(A kép csak illusztráció, a Renderware hajtotta MoH: Airborne-ból származik.)

CNN pénzügyi részlegén dolgozó munkatársak okoskodtak egy keveset, s hosszas eszmefuttatás során arra jutottak, hogy a következő - természetesen még bejelentetlen - Medal of Honor-rész illetve egy eddig szintén titkos projekt alatt fog elsőként dübörögni az EA által nemrégen megvásárolt Unreal Engine 3.0. Mindezen következtetésekre azután derült fény, miután a srácok megfigyelték, hogy milyen hatással volt a Criterion nevű csapat megvásárlása az EA elkövetkezendő projectjeire - az előbb említett fejlesztő az atyja például a Renderware motornak is.
10.
10.
szavaricsi
a medal of honor pacific assault csupán azért jobb mert van egyy megszokott csapat és azzal kell az egéstet átélni a csapat remélem megmarad az ujj részben is ha nem is ugyanazokkal az emberekkel de legyen egy csapat+a cod2 ben ha máá szana széjjel lőtték a fejedet akkor csak behúzódc egy kavics mögé kiliheged magad oszt

kész

itt meg ha szerencséd van jimmy a felcser odaér és ha pedig odaér de későn akkor belehalunk a sérülésbe

9.
9.
fojesz
Végülis már az is az EA tulajdona a Crysis után, nem? :)
8.
8.
kanduhrka
Crytek motornak jobban örülnék.
7.
7.
Necros
dr3l, láttál videókat az UT2007-ről? Ha igen, akkor tudhatod, hogy HATALMAS területeket tud megjeleníteni az UE3. ;) A gépigénnyel sem lesznek nagy gondok szerintem. :)



Az EA pedig megvásárolta az UE3-at, de ez nem jelenti azt, hogy csak ezzel adnak ki játékokat. ;) Megmarad a Renderware több játéknál, csak kiegészítik az UE3 képességeivel. Ezt Mark Rein mondta, utána lehet nézni a FiringSquad oldalán. :)
6.
6.
dr3l
Ja, annyi moh van, hogy már nem is tudom melyik melyik. :P
5.
5.
fojesz
Egyelőre kár arról a medal of honorról beszélni, mivel állítólag jóval az airborne után lesz.
4.
4.
dr3l
És akkor most lőttek, a fél világot látod, meg a 9 nkm-nyi bejárható területnek? Gondolom azért az unreal 3 hoz atomgép kell, és főleg akkor, ha még ekkoranagy bejárható területet akarunk látni. :(
3.
3.
FNorberto
Na ez már garancia arra hogy a látvánnyal nem lesz gondunk!
1.
1.
Yakuza
Ez jó, a CNN már most tudja, hogy az EA milyen motort tesz a jövőbeni játékai alá.
1.
1.
Halfer
Egyértelmű a jövő vezető grafikus motorjának kiléte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...