Filmadaptációt kap a We Happy Few

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety beszámolója szerint az egyelőre csak korai hozzáférésben elérhető We Happy Few is filmadaptációt kap. A moziváltozatot a Pitch Perfectet is jegyző Gold Circle Entertainment készíti.

A We Happy Fewt is készítő Compulsion Games megállapodást kötött a dj2 Entertainmenttel és a Gold Circle Entertainmenttel, így a jelenleg csak korai hozzáférésben elérhető, különös hangulatú játékuk a közeli jövőben filmadaptációt kap.

A játék egy kísérteties és mindentől jól elzárt angol kisvárosban játszódik, valamikor az alternatív 60-as években. A kormány egy kísérlet keretein belül teljesen egyedi társadalmat épít ki, amit egy különös, naponta adagolt drog tart egyben. Vagyis csak látszólag, ugyanis amikor főhősünkben egy újságcikk kapcsán régi emlékek törnek fel, eldönti, többet nem szedi be a joy nevű, boldogságot ígérő drogot, Wellington Wells és lakói pedig felfedik valódi arcukat.

A dj2 Entertainmentnek egyébként nem ez lesz az első játékból készült adaptációja, a produkciós iroda ugyanis a Sleeping Dogs és a Sonic the Hedgehog filmváltozatán is dolgozik.

1.
1.
Slik
kb ugyan ez volt a bioshock tortenete is :) orultem volna egy rapture filmnek, de ez is megteszi, ha jo lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...