Május elején jön a Nioh első kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 10.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Koei Tecmo április végére ígérte az első sztori DLC-t, csak május elején érkezik a Dragon of the North. William ezúttal Japán északi részébe utazik, ahol a régió hadurával, Date Masamunével is találkozik.

Az eredetileg meghirdetett április végi megjelenésről lecsúszva, csak május 2-án érkezik a Nioh első sztori DLC-je, a Dragon of the North. William ezúttal Japán északi részébe utazik, ahol találkozik Date Masamunével, aki a régió felett uralkodik. Sendai városát is felkeressük, amit a "félszemű sárkánynak" becézett nemes alapított, aki amúgy egy valós történelmi alak.

A csomag új karaktereket, fegyvereket, guardian spiriteket, yokai démonokat is tartalmaz majd. Egyelőre csak a japán árat ismerjük: a DLC 1200 jenbe, azaz nagyjából 10 euróba fáj.

A Koei Tecmo szerint ugyanezen a napon - egy ingyenes frissítéssel - élesedik a régóta várt online PvP-mód is. A pontos részletekre még várunk.

A Nioh a PS4 felhozatalának egyik legerősebb címe volt idén, méltán kapott jó értékelést tőlünk is. Szerencsére a Team Ninja hosszú távra tervez, minimum három fizetős tartalom várható idén.

8.
8.
DarkLord
Bár nagyon érdekel, ebből csak a GOTY-t fogom megvenni, addig pihenő pályán van nálam :) Még szerencse, hogy van mivel játszani és még azokra sincs manapság időm :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...