Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.

Liam Robertson, iparági bennfentes legújabb podcastjében érdekes pletykákkal állt elő: állítólag a BioWare austini stúdiójánál egy új Star Wars: Knights of the Old Republic-játékon dolgoznak. Elmondása alapján ez egyfajta újragondolása lesz az eredeti 2003-as címnek, de azért remake-nek nem nevezné. A pletyka szerint az új epizód része lesz az új Star Wars-kánonnak, és már prototípusok is vannak belőle.

Ebben a 2014-es videóban beszéltek először a BioWare Edmonton által fejlesztett új IP-ről. 1:20 után kerül szóba a cím.

Robertson beszélt a 2014-es E3-on bejelentett titokzatos BioWare-projektről is. Az edmontoni csapatnál készülő sci-fi egyelőre "Dylan" kódnéven fut, és az idei E3-on le is fogják leplezni. A cím a Destiny és a The Division nyomdokaiba lép, ezekhez hasonló fél-MMO játék lesz kooperatív móddal. Állítólag a projekt óriási, a BioWare eddigi legnagyobb munkája, a megjelenés pedig 2018 márciusa előtt várható.

Update! A Kotakunak sikerült elérnie a BioWare Austin illetékesét, aki cáfolta az értesüléseket. Valóban készült a csapatnál egy KotOR-prototípus, de végül nem lett belőle semmi. A stúdió most az új IP-jére koncentrál teljesen.

7.
Firsttime
https://www.youtube.com/watch?v=r_u5AESKN2U

BATTLEFRONT!!!
6.
Hab
Felőlem lehet új cím, csak SW rpg legyen végre!
3.
BandiSecurity86
2.
Simonus18
Én egy Jedi Knight III pletykának jobban örülnék
1.
Chrysh
A múlt évi blamázshoz képest remélhetőleg ÉRDEMBEN megnyilatkoznak majd a három naaaagy SW projektről és nem ilyen lóf*sz teasereket kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...