Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Link másolása
Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.

Liam Robertson, iparági bennfentes legújabb podcastjében érdekes pletykákkal állt elő: állítólag a BioWare austini stúdiójánál egy új Star Wars: Knights of the Old Republic-játékon dolgoznak. Elmondása alapján ez egyfajta újragondolása lesz az eredeti 2003-as címnek, de azért remake-nek nem nevezné. A pletyka szerint az új epizód része lesz az új Star Wars-kánonnak, és már prototípusok is vannak belőle.

Ebben a 2014-es videóban beszéltek először a BioWare Edmonton által fejlesztett új IP-ről. 1:20 után kerül szóba a cím.

Robertson beszélt a 2014-es E3-on bejelentett titokzatos BioWare-projektről is. Az edmontoni csapatnál készülő sci-fi egyelőre "Dylan" kódnéven fut, és az idei E3-on le is fogják leplezni. A cím a Destiny és a The Division nyomdokaiba lép, ezekhez hasonló fél-MMO játék lesz kooperatív móddal. Állítólag a projekt óriási, a BioWare eddigi legnagyobb munkája, a megjelenés pedig 2018 márciusa előtt várható.

Update! A Kotakunak sikerült elérnie a BioWare Austin illetékesét, aki cáfolta az értesüléseket. Valóban készült a csapatnál egy KotOR-prototípus, de végül nem lett belőle semmi. A stúdió most az új IP-jére koncentrál teljesen.

7.
7.
Firsttime
https://www.youtube.com/watch?v=r_u5AESKN2U

BATTLEFRONT!!!
6.
6.
Hab
Felőlem lehet új cím, csak SW rpg legyen végre!
3.
3.
BandiSecurity86
2.
2.
Simonus18
Én egy Jedi Knight III pletykának jobban örülnék
1.
1.
Chrysh
A múlt évi blamázshoz képest remélhetőleg ÉRDEMBEN megnyilatkoznak majd a három naaaagy SW projektről és nem ilyen lóf*sz teasereket kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...