Augusztusban jön az Uncharted: The Lost Legacy

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Naughty Dog a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy az Uncharted-sorozatot jó eséllyel végleg lezáró bővítmény, a The Lost Legacy augusztus végén jelenik meg, 40 dolláros árcímkével.

Az Uncharted negyedik részével végleg elköszöntünk Nathan Drake-től, a Naughty Dognak viszont még bőven volt elmesélni való története. A The Lost Legacy DLC végül egy több mint tízórás kaland lesz, amiben Chloe és Nadine lesznek a főszereplők. A páros ezúttal Indiában igyekszik megtalálni Ganésa Agyarát.

Azok, akik korábban az Uncharted 4: A Thief's End Digital Deluxe Editionjét, esetleg a Triple csomagot vagy az Explorer's Packot szerezték be, azok ingyen megkapják a kiegészítőt, mindenki másnak 40 dollárt kell majd leszurkolnia az augusztus 22-re datált kalandért.

9.
9.
ollie92
#8: AZ a baj, hogy a 2 játék teljesen különböző.
Kevered a gizikét a gőzekével !
Nem védem, az Andromédát (optimalizálatlan, bonyolult és ronda!),
de míg az Uncharted lineáris játékmenettel rendelkezik, fix animációkkal, addig az Andromeda egy nyílt világú, számtalan párbeszéddel és animációval.
8.
8.
Duken
Beszarok, kb generációnyi különbség van e között és az andromeda animációja között. Ami meg még durvább hogy ingame is így fog kinézni a játék. ND a legjobb.
6.
6.
Neo1989
#5: A 2. rész is annyi volt szal meglesz az a 10 óra.
5.
5.
DarkLord
2 végigjátszás egyből biztosított, ha nem lenne meg a 10 óra, mert azért, mindig kicsit gyanakvó vagyok a hosszal kapcsolatban...de tegyük fel meg lesz a 10 óra, akkor az szépen a treasure-öket gyűjtögetve első végigjátszásnál is simán lehet 12-13 óra. Majd egyből jöhet a friss élmény újraélése 2. nekifutásra és még jobban körülnézni a terepen, mikor már ismeri az ember a sztorit jobban ráér másra is figyelni. Így 2 végigjátszásra tuti meg is lesz a 25 óra. Az meg már simán megéri ezt az árat.
4.
4.
exonic
Mikor bejelentették a kieget, még sokkal olcsobban , asszem 15 fonttert le lehetett csapni a szezonberletre, én azon nyomban meg is vettem.
Azóta ahogy látom megemelték az árát, örülök hogy nem hezitáltam! :D
1.
1.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...