Demó érkezik a Preyhez

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
Még a megjelenés előtt kipróbálhatjuk az új Preyt, április végétől válik letölthetővé ugyanis a játék demója, ami az első egy órába enged betekintést. Üröm az örömben, hogy egyelőre csak a konzolosoknak ígérték meg.

A Prey május 5-én kerül boltokba, az Arkane Studios austini szárnya PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elkészíti a játékot. Ahogy azt a címe sejteti, az FPS-nek nem sok köze lesz a megboldogult Prey 2-höz, a Bethesda egy rebootban gondolkodott inkább, amely érzésre sokat merít a "Shock-játékokból".

Hogy miként sikerült a munkájuk, azt április 27-én ellenőrizhetjük le leghamarabb, akkor válik ugyanis letölthetővé a Prey demója, ami az első órába enged betekintést. A rossz hír az, hogy egyelőre csak a konzolos kiadásokhoz ígérnek próbaváltozatot, a PC-seknek a korábban kiadott gameplay videókkal kell vigasztalódniuk.

8.
8.
zozo76hun
#6: meg a veglegessel is baj van sokszor, nem hogy a demoval lenne. bar mostanaban az lett a divat ha jon is demo az mar a jatek megjelenese utan, igy addig mar par patch is lemegy...
7.
7.
#6: Lásd ME:A. Nekem pl. a 10 órás trail bőven elég volt, még sok is :S
6.
6.
crytek
#5: Ami nem is véletlen ,mert pc-n olyan állapotban vannak megjelenéskor a játékok, hogy én sem adnák ki demót ,mert csak a baj lenne belőle.
5.
5.
KopyAti
#4: Egyébként is az a tendencia sajnos mostanában, tisztelet a ritka kivételnek.
4.
4.
overdosed90
#3: Max jóval a megjelenés után! :)
3.
3.
Firsttime
#2: Szerintem lesz ám majd ahhoz is.
2.
2.
crytek
#1: Bár ne fosnák tarkón a pc-seket...
1.
1.
Firsttime
Bár mindenhez jönne demo...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...