Code Vein - itt vannak az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 20.
  • Képek
Link másolása
A Bandai Namco végre lerántotta a leplet a God Eater-csapat vámpíros szerepjátékáról, a Code Veinről, így már néhány konkrétumot is tudunk róla. A külső nézetes anyag 2018-ban érkezik konzolokra.

Megtörtént a formális bejelentés: a God Eater készítőinek új akció-szerepjátéka Code Vein címen fut, és bár a Famitsu már elárult néhány részletet róla, azért mára is jutott néhány érdekesség.

A játékban egy Revenantnak hívott vámpírt irányítunk egy olyan világban, amely tele van ördögi ellenséggel és hatalmas bossokkal. A nem túl távoli jövőben egy titokzatos katasztrófa miatt összeomlott a világ, a jólét szimbólumai, a felhőkarcolók már csupán az emberiség élettelen sírjai. De létezik egy utolsó erőd, ahol néhányan a túlélésért küzdenek, akik még emlékeznek emberi mivoltukra - igaz, vérre szomjaznak.

Az ellenségtől megszerzett vér az "Ajándéknak" hívott különleges képességeink használatához fontosak, de persze többféle fegyverrel is csatába indulhatunk, a saját stílusunknak megfelelően.

A "hatalmas összekapcsolt világban" játszódó külső nézetes RPG 2018 folyamán landol a "főbb konzolokon", a PC-s verzióról még nincs hír.

2.
2.
hadzsime
1.
1.
Mortis
a God Eater-ből és a képekből ítélve ez is egy 'tryhard edge-fest' lesz. lehet ezt a fajta játékstílust jól is csinálni: ott vannak a Xeno játékok (pl. Xenoblade Chronicles 1-2), vagy a nemrég megjelent Toukiden 2, amit még én is teljes mértékben élvezek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...