Prey - a természetvédők imádni fogják

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 23.
  • Videó
Link másolása
A Prey legújabb előzetese azt mutatja be, mennyire hasznos dolog lesz majd a gyűjtögetés, a felszedett cuccokat ugyanis újrahasznosíthatjuk és vadonatúj, számunkra hasznos holmikat készíthetünk belőlük.

A Preyben bármit újra lehet majd hasznosítani. Szükségünk is lesz a gyűjtögetéssel összeszedett cuccokra, hiszen ezeket később használható komponensekké formálhatjuk, amelyekből aztán lőszert, orvosi csomagot vagy például neuromodokat is készíthetünk. Ebben egyébként a Recycler Charge nevű, erősen prototípus kütyü is a segítségünkre lesz, de ennek használatát csak mértékkel ajánlják a készítők, mert közel sem biztonságos megoldás.

A friss trailer mellé egyébként egy közel egyórás játékmenet-bemutató is érkezett, ami teljesen új jeleneteket tartalmaz.

A Prey május 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
Firsttime
#5: Hát majd keresek még gameplayt.
5.
5.
Drazhar
#4: Pedig ha megfigyeled az Talos I űrállomás is tiszta art-deco stílusú. Nem kicsit "merítettek" a BS-ból, de mivel az Arcane jó csapat én nagyon bízom benne, hogy pöpec lesz a végeredmény sztorival, mindennel együtt, és nem csak egy copy-val lesz dolgunk. Egyelőre pusztán a setup alapján (Bioshock feat. Dead Space) nálam év játéka. Aztán innen lehet majd nagyot zakózni :D
4.
4.
Firsttime
#3: A bioshocknak volt egy fasza art-ja, egy megteremtett világa, külsője, ami nem csak látványra de érzésre is magával ragadt. Hát ebben én ezt nem látom... Színes mint a k@rva @nny@, aztán ennyi. Őszintén a videók alapján, eddig át sem láttam az egészet. Csicsás, kontrasztos, fáj az agyamnak.
3.
3.
Drazhar
#2: a Bioshock-nak is csak a hangulata volt darkos, de maga a külcsín az színpompás volt ott is + a rengeteg fényreklám, stb.
alapvetően ez nem horrorjáték, bőven elég ha annyira lesz "félelmetes" itt mondjuk egy nagyobb typhoon-nal való találkozás, mint ott amikor nekimentünk az első pár Big Daddy-nek.
2.
2.
Angelwing
Egy bajom van ezzel a játékkal az, hogy túl színes. Ha egy kicsit valosághűbb kopárabb sötétebb színvilággal adnák ki akkor félelmetesebb lenne szerintem. De ettől még lehet élvezetes a sok kütyü miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...