Máris jöhet a PC-s Vanquish?

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 25.
  • Teaser
Link másolása
A Nier: Automatával intenzív időszak ért véget a Platinum srácainál, úgy tűnik, most már jut idő néhány régi elmaradás elpótlására. Teaselésbe kezdett a csapat, jöhet a PC-s Vanquish és a Bayonetta 3 is.

A PlatinumGames az elmúlt szűk két évben négy játékot tett le az asztalra úgy, hogy az ötödik, a Scalebound fejlesztését végül lelőtte a Microsoft. Az intenzív sorozat végét a nagyszerűen sikerült Nier: Automata jelentette, mostanában pedig feltűnően sok a szabad ideje a srácoknak - úgy tűnik legalábbis, hogy egy kis hiánypótlás mindenképpen belefér nekik.

Nem elég ugyanis, hogy hirtelen PC-re is kiadták a Bayonettát, most arra utalnak a jelek, hogy egy másik konzol-exkluzívuk, a Vanquish is tiszteletét teheti a platformon. A rajongók abból következtetnek erre, hogy a minap egy 22 KB-os frissítés érkezett a Bayonettához, az pedig semmi mást nem tesz hozzá a játékhoz a linken is látható Vanquish-avatáron kívül - ezt egyébként a letöltés után az Extras mappában lehet megtalálni. Hét év után PC-re költözik Shinji Mikami TPS-e?

Akárhogy is, elképzelhető, hogy ez a lavina ízelítője csupán: tegnap a Platinum YouTube-csatornáját is fura videók lepték el, ezek egy-egy Bayonetta-jelenetet örökítenek meg, de azokat háromszor is lejátsszák egymás után. A rajongók szerint egyértelmű: ez bizony a Bayonetta 3-ra utal. Mit gondoltok?

11.
11.
adamsfamily
"Máris jöhet a PC-s Vanquish."Mintha nem egy több mint 5 éves játékról beszélnénk.
9.
9.
Zuzmo
Ufc, Red Dead következő része szerintem már jön pc-re is.
8.
8.
crytek
Van még pár cucc ami jöhetne pc-re xbox 360-ról

Amiket szívesen játszanék pc-n

Amy
Far Cry Instinct Predator
Midnight Club Los Angeles
Project Gotham Racing széria
Baja: Edge of Control -t is írnám ,de az a THQ-nak köszönhetően jön pc-re is nemsokára
Halo széria
Red Dead Redemption
Metal Gear Solid HD Collection
Fable 2
Dante's Inferno
UFC Undisputed széria
..stb
7.
7.
CreelienDareigeo
Jobban járnának ha a Bayonetta 3 nem lenne Switch exklúzív. Értem én hogy a Nintendo mentette meg a játékot és ezért exklúzív a 2. rész, de mire mentek vele?
Eladtak belőle közel egy milliót? :D
6.
6.
KRAT0S
BAYONETTA 2 / 3 JÖHET PS4-RE IS!!!
5.
5.
Onion
4.
4.
zsocc-nrg
Na végre alakul a dolog! :) Már csak valahogy vissza kéne vásárolniuk a Bayonetta 2 jogait és az is terjedhetne más platformokra csak a Nintendo köti az ebet a karóhoz...
1.
1.
Inferno
Nagyon jó lenne ha megjelennének a Vanquish biztos vétel lenne brutálisan jó hangulatú játék volt a Bayonetta 2 is szintúgy elég jóra sikerült tehát ennek csak örülni lehet! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...