Prey - megérkezett a demó

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 27.
  • Videó
Link másolása
A megszámolhatatlan mozgóképes anyag után a mai naptól mi magunk is megtapasztalhatjuk, hogy milyen az élet a Talos I-en, hiszen befutott az új Prey korábban beharangozott kipróbálható változata.

Ha esetleg a korábban látott képek és videók, esetleg méretes előzetesünk után sem tudtál dönteni, hogy kosaradba tedd majd a Prey aktuális felvonását, jó hírünk van, hiszen a mai nap folyamán megérkezett az egyelőre csak konzolokra, így PlayStation 4-re és Xbox One-ra megerősített próbaváltozat, ami a játék első órájából ad kóstolót.

A Prey május 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

13.
13.
McDuff
#8: A Dishonored motorja fut alatta, arról meg tudjuk hogy nincs jóban az "optimalizáció" szóval.
11.
11.
TDavid22
#9: az első kérdésedre nem is válaszoltam...
nem az id csinálta, és nem a doom motorja hajtja a játékot
10.
10.
TDavid22
#9: Kéne egy szerk. gomb... :)
9.
9.
TDavid22
#8: Szerintem azért, mert azok a játékok amiket említettél ott sehol sincs olyan, hogy minden egyes tárgynak saját fizikája van... csak ott pihennek oda rögzítve az asztalhoz vagy a földhöz. ami szerintem azért a vasnak ki kell számolnia hogy éppen mi történik éppen a szobában ahol éppen tartózkodsz.
Bár én nem vagyok egy játék fejlesztő nem értek hozzá..
Illetve egy olyan játék ami csak single player, oda (szerintem) nem nagyon kell a 60fps. és amiket fel soroltál az mindegyik multi "only" cím (igen tudom hogy van single is a BF1ben de azt kit érdekel)
8.
8.
tyber16
Kipróbáltam a demót ps4 pro-n, de hogy ezt is 30 fps-re lockolták....komolyan nem értem, ha doom szépen fut 60 fps-el ps4en akkor ennél miért nem tudták megoldani? Az összes Cod a bf1 a SW battlefront is 60 fps-el fut konzolon ez meg itt szenved 30 fps-el. Nem értem ezt az Arkane fejlesztő stúdiót...pedig a grafika se akkora valami hogy indokolt legyen a 30 fps. Pedig érdekelt a játék de így.... nem értem, hogy miért nem alapkövetelmény a 60 fps minden fps játéknál.
7.
7.
McDuff
#5: A Prey, mint (most már) széria fejlesztési szempontból alapból el van átkozva, de komolyan, oda nem új fejlesztők meg kiadók kellenek hanem vmi cigány asszony aki leszedi a rontást róla :D
6.
6.
br1Koo
#3: Na, ennek nagyon örülök. A látottak alapján egy system shock szerű interaktív játéktérre számítok, ami úgy tűnik beigazolódik akkor. Tuti megveszem ha ilyen lesz.
3.
3.
TDavid22
Hű!
Most játszottam vele kb 2 órát xone-n
Nekem nagyon tetszik! Nagyon várom hogy a teljes játékkal játszhassak!
Érdemes használni a számítógépeket amiket lehet találni amik nem csak azért vannak ott mint pl anno a doom 3-ban (itt egy számítógép ami csak azért tartunk itt hogy azt az ajtót kinyissuk :D ) hanem lelehet tölteni kódokat, 3d printer engedélyeket, audio fájlokat és ami eddig a kedvencem az ott dolgozoknak a helyzetét illetve élet státuszát láthatjuk (és szerintem lesz még több funkciója a gépeknek). És ez csak a DEMO de mégis a lehetőségek szinte végtelenek! aki teheti (és gondolkodik a vásárlásán) az tényleg próbálja ki!
1.
1.
logic5
Nem győzöm olvasni a kommenteket :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...