Nioh - képeken a Dragon of the North DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 29.
  • Képek
A Koei Tecmo új látnivalókat tett közzé a Nioh első kiegészítőjéről. A Dragon of the North DLC-re már nem kell sokat várni, a jövő héten csaphatunk le rá PS4-en. A fagyos éjszakon nem lesz könnyű boldogulni.

William Japán északi részébe, az Oshu régióba látogat a Nioh első DLC-jében, a Dragon of the North-ban. Itt találkozik a legendás hadúrral, Lord Masamunével. aki az egyik fontos NPC lesz. A pletyka szerint a Félszemű Sárkánynak hívott harcos lélekköveket gyűjt, amiket akár gonosz célokra is felhasználhat.

A kiegészítő új pályákat, ellenségeket, páncélokat, fegyvereket - köztük az Odachot -, és két új Guardian Spiritet tartalmaz. Mindegyiket megcsodálhatjátok az új képeken. 

A csomag egy ingyenes frissítéssel együtt startol el, ez utóbbi a várva-várt PvP móddal vértezi fel a játékot. A Dragon of the North május 2-án landol PS4-en 10 eurós áron.

6.
Krezy
#4: Kicsit olyan Tenchu: Stealth Assassins (Ps1) es hangulata van szerintem :D
Meg igen az onimushához is hasonlít a világa maximum :DD
De attól függetlenül nagyon jó játék,nálam simán felért a from software játékaihoz :))

Ha ebben a generációban kidobnak még egy Nioh 2-t
A From meg kidobja a Bloodborne2-t és a Demon's Souls vagy Dark Souls 1 Remastered-et :D Hát akkor én nagyon örülni fogok :'DDD
Nem nagyon szoktam DLC-t vásárolni,de a From játékainál és a NIohnál nálam kötelező vétel az összes :)
5.
Zoli0507
Tènyleg muszàj ezt? Màrmint, szerintem annyira "idètlen" dolog mikor elkezdik hasonlìtgatni illetve ràhùzni egy jàtèkra egy règebbi nevet.

Aki pèldàul jàtszott (vagy jàtszani fog) a Nioh-val az hamar ràjött hogy ez bizony a legjobbak között lesz.
4.
arcadia
#3: Sokban hasonlít hozzá;)
3.
BandiSecurity86
#1: Kicsit sem hajaz az Onimushára haver :)
2.
Zoli0507
Remèlem ezen kìvül mèg vagy 3 dlc jön ès közbe meglepiből bejelentik a Nioh 2 is ( Ha ezt mèg megfejlenèk egy Bloodborne 2-vel akkor az maga a katarzis :D )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...