2,3 millió példánynál jár a NES Mini

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 1.
  • Biznisz
Link másolása
Maga Reggie Fils-Aime árulta el, hogy 2,3 millió leszállított példánynál jár a NES Mini. Mivel a Nintendo leállította a masina gyártását, ennél látványosabb eredményre már nem is lehet számítani.

A Nintendo of America vezetője, Reggie Fils-Aime a Time-nak adott interjúban árulta el, hogy 2,3 millió leszállított példánynál jár a NES Mini. Ahogy az lenni szokott, a leszállított példányok száma nem feltétlenül egyezik meg a ténylegesen eladott darabszámmal, mivel azonban a NES Mini rövid pályafutása alatt állandó volt a készlethiány, valószínűleg nem lehet túl nagy a különbség a két eredmény között.

Ráadásul mivel a Nintendo sajnálatos módon leállította a NES Mini gyártását, valószínűleg ez a végeredmény is. Fils-Aime szerint a Nintendo sem számított ekkorra sikerre, és miután látták, hogy milyen gyorsan elment a gépből 1,5 millió példány, úgy döntöttek, gyártanak még belőle egy adagot. Az úriember azt is hozzátette, megérti, hogy sokakat zavar, hogy nem tudják már megvásárolni a NES Minit, de végesek az erőforrásaik, a jövőjük pedig nem ez, ezért nem erre szeretnének koncentrálni.

A korábbi hivatalos kommunikáció szerint a NES Minit mindig is egy limitált példányszámban elérhető terméknek szánták a hardcore rajongók számára. A pletykák szerint idén a SNES Mini a soros.

7.
7.
tundrish
Lényegre törő vélemény:
http://www.thejimquisition.com/the-jimquisition-how-nintendo-can-make-up-for-being-total-dickheads/

:D
2.
2.
Drazhar
Még a kezdők is meg tudnák irigyelni azt az amatőrséget ahogyan kezelték ezt a terméket. De komolyan, valamit már nagyon akarni kell ahhoz, hogy ennyire szar legyen a hozzáállás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...