Újabb kulcsfigura távozott a Valve-tól

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Half-Life 2: Episode One és Two írója, Chet Faliszek 12 év után elhagyta a Valve csapatát - neki köszönhetjük a HTC Vive felfutását is. Még nem tudjuk, hogy hol folytatja az úriember.

Minden dráma és izgalom nélkül mondott fel Chet Faliszek - neki köszönhetjük a Half-Life 2 kiegészítőinek sztoriját, de besegített a Portal-sorozat és a Left 4 Dead szkriptjébe is. Az úriember a GamesIndustry.biznek adott interjújában elárulta, hogy nagyszerű játékokat készített 12 év alatt, és egy csodálatos hardveren dolgozott.

Az utóbbi időben a HTC Vive fejlesztői kapcsolataiért felelt. Mint ismert, a Valve szorosan együttműködött a gyártóval a VR-headset készítése és felfutása során. Még nem tudni, hogy mi lesz a következő lépés Faliszek karrierjében, de megígérte, hogy amint konkrétumok lesznek, el fogja árulni.

Tavaly a Half-Life és a Half-Life 2 fő írója, Marc Laidlaw hagyta ott a stúdiót, majd idén februárban Erik Wolpaw állt fel a székből, aki Faliszekhez hasonló tisztséget töltött be. Most, hogy ilyen sok kulcsfigura távozott a csapattól, egyre reménytelenebbnek érezzük a Half-Life 3-at.

7.
7.
csabaa
#6: Mert a Valve-nel 2ig szamolnak csak, de addig mindig! :D
6.
6.
KopyAti
#5: Ja meg, ha már itt tartunk! Akkor mi a bránerért csinálták meg a Source 2-t?
5.
5.
KopyAti
Pedig az a Source 2 nagyon domborít! Kár érte!
4.
4.
kopic
Eddig is remenytelen volt a 3.resz.
Amugy ja, az egesz valve megrohadhat a hajfejuvel az elen.
3.
3.
csabaa
3 * 4 = 12, Half-Life 3 confirmed.
1.
1.
Perseus84
Sztem nem rajta mulik a HL sorsa...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...