Két régóta várt játék landol konzolokon

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eddig csupán PC-ken hódító The Town of Light és Seasons After Fall is napvilágot lát Xbox One-on és PS4-en. Mindkét anyag esetében pontos dátummal szolgálhatunk az előzetesek mellett.

A The Town of Light a pszichológiai horrorok sorát erősíti, melyben egy fiatal nő visszatér korábbi szenvedéseinek helyszínére, a Voltera elmegyógyintézetbe, ahol mindennaposak voltak a túlkapások és a kínzások - nem véletlen, hogy 1976-ban bezárták. Ahogy arról a tavalyi tesztünkben írtuk, egészen különleges élményt nyújt, hiszen a valóság bármilyen természetfeletti jelenségnél félelmetesebb.

A PC-s verzió már tavaly tavasszal megérkezett, de az olasz LKA csapata ráncba szedte azt is a PS4-es és Xbox One-os változat premierjére. A grafika és a kezelőfelület továbbfejlődött, és az anyag PS4 Prón még szebbnek ígérkezik. Ha megvan az alapjáték PC-n, ingyen megkapod az új verziót. Az új platformokon június 6-án landol a The Town of Light.

Habár a Seasons After Fall gyönyörű kézzel rajzolt grafikával operált, a kissé lebegős történet miatt nem lehetett maradéktalan az örömünk a PC-s verziót tesztelve tavaly szeptemberben. A Swing Swing Submarine platformerében egy gombnyomásra válthatunk az évszakok között, nem ritkán így oldva meg egy-egy fejtörőt. A hangulat viszont tényleg ott van, egy olyan 2D-s világ elevenedik meg előttünk, amit a természet és a mágia irányít.

A készítők az új trailer mellett elárulták, hogy a játék május 16-án érkezik Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
Falcon
ha ezek is minőségűek mint a nagy pc szimulátor asseto corsa akkor nem kérjük
jól besztárolták a pc-sek mikor megvettem meg csak lestem hogy nulla tartalom a grafika meg ps3 szintű ami 10 éves lemaradásban van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...