Seasons After Fall PC, PS4, XBOXONE

Meseszép puzzle-platformer egy nagyon érdekes játékmechanikával.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrűnek ígérkezik a hét játékmegjelenések szempontjából. Össznépi bunyóba kezdenek a kedvenc szuperhőseink, sci-fi körítést kap a Dark Souls (vagy valami olyasmi), és a PlayStation VR játékfelhozatala is bővül egy kicsit.

Két régóta várt játék landol konzolokon

Az eddig csupán PC-ken hódító The Town of Light és Seasons After Fall is napvilágot lát Xbox One-on és PS4-en. Mindkét anyag esetében pontos dátummal szolgálhatunk az előzetesek mellett.

Seasons After Fall teszt

A Seasons After Fallban minden megvan, amivel egy pici fejlesztőcsapat le tudja nyűgözni a játékosokat: az ötletes alapmechanika, és persze a mesés körítés is, ami mindezt kíséri.

Megjelent a Seasons After Fall, itt a launch trailer

Péntek óta vásárolható meg a Steamen a Swing Swing Submarine metroidvaniája, amelyben az évszakok változtatásával kell fejtörőket megoldanunk. Megkaptuk a játék launch trailerét is, csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

GC 2016: Seasons After Fall - játssz az évszakokkal!

Alacsonyan szállnak az ígéretes indie játékok, a Swing Swing Submarine puzzle-platformere például nemcsak a látványvilágával csavarhatja el a fejed, de a játékmenete is érdekesnek tűnik: az évszakok váltogatása segít a továbbjutásban.