GC 2006: Assassins Creed hírek és képek

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Apró Assassins Creed hírek érkeztek az UbiSoft-tól, melyek érintik a várható platformokat, a megjelenést és a demót is. Hab a tortán, hogy 6 új képet is szereztünk!

Apró Assassins Creed hírek érkeztek az UbiSoft-tól, melyek érintik a várható platformokat, a megjelenést és a demót is. Hab a tortán, hogy 6 új képet is szereztünk!

A játék Playstation 3 exkluzívnak indult és csak júliusban kezdték pletykálni, hogy PC-re és Xbox 360-ra is lesz egy-egy átírat belőle. Az UbiSoft Montreal embereit faggatva megtudtuk, hogy tényleg multiplatform az Assassins Creed, lesz belőle mindegyik támogatott masinára demó, a megjelenése pedig 2007 márciusára várható. Köszönjük szépen az együttműködést, feszülten várjuk a további érdekességeket!
15.
15.
plazma
Szuper! Lesz PC-re! Anyu veszel majd egyet?
14.
14.
alex512
Annyira szuper game lesz hogy azt már szavakba önteni is nehéz. Zseniális. Az eggyetlen dolog ami aggaszt az a várhatóan nagy gépigénye.
13.
13.
PCmonster
isten 1 game elssz ez emberek ;)
12.
12.
FNorberto
Eddig is tudtam hogy multi platform lesz, de a demóknak meg a megjelenésnek örülök.Nem tudjátok minden platformra márciusban jelenik meg?
11.
11.
Karidzs
Még egy játék ami nem fog menni...ahogy néztem a képeket már megelevenedett előttem ahogy beszaggat....halál a nextgen-re, éljen a Tetris!!!
10.
10.
dr3l
Hát így ránézve, szerintem POP lesz, csak átöltöztetve lovagos jelmezbe.

Mondjuk nem érdekel, Nem hülyék a motrealnál, úgyhogy biztos el fog térni a pop trilógiától. De a grafkó az szép. Alig várom már a játékot!
9.
9.
fojesz
(Mellesleg nem nagyon szeretjük, ha a "konkurens" lapok (hatalmas idézőjeleket tessék ideképzelni) írói álnéven próbálják lejáratni az oldalt.)
8.
8.
fojesz
Az IGN azt is írja, hogy PS3-exkluzív lesz a cucc. Erről ennyit. Szia.
7.
7.
Hellraider
A link itt van: http://uk.ps3.ign.com/articles/727/727964p1.html De segítek.. "mored to be straying to Xbox 360 and PC as well, but so far remains true and faithful to PS3" - tömören: Van rá esély, de egyelőre semmi biztos! Vagyis jelenleg NINCS BEJELENTVE más, csak a PS3 demo! Gondoltam szólok, pusztán segítség gyanánt! Imádom amúgy a lapot, Ti vagytok a legjobbak!
6.
6.
Hellraider
Be kéne linkelni néha a hírt srácok. Az IGN.com szerint nem lesz demo, csak PS3-ra.
5.
5.
Moebius
Remélem ennek a játéknak nem lessz crysis-i gépigénye.

Nagyon várom
4.
4.
bem
én is azóta nem veszek ilyen ujságokat amióta van netem már kb. tőbb mint egy éve hogy nem veszek ilyen ujságokat néha a havernál elolvasom amikor ő megveszi azt annyi
3.
3.
wasaby44
sztem korrekt ára van a pöcegurulnak és a gémsárnak is! megéri de énsem szoktam minden hónapban megvenni... már nem is veszem amióta van netem...
2.
2.
Bessas
CSAK megemliteném (ha szabad ilyet),hogy a Pc Guru 2006/09 számában egy terjedelmes cikk van a játékól.....Nem szoktam újságokat venni,mert nagyon drágák sajna de ahogy ráklikkeltem a www.pcguru.hu -ra hogy megnézzem az aktuális szám tartalmát másnap egyből megvettem.Megérte.... O:
1.
1.
Halfer
Ez nagyon jó hír, a demó is, örülünk mint majom a farkának :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...