GC 2006: Penumbra Overture - techdemóból horror

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ingyenesen letölthető Penumbra fejlesztői bejelentették a Penumbra: Overture-t, mely valójában az előbbi techdemót jelenti egy korrekt játékká eszkábálva.

Az ingyenesen letölthető Penumbra fejlesztői bejelentették a Penumbra: Overture-t, mely valójában az előbbi techdemót jelenti egy korrekt játékká eszkábálva.


A belsőnézetű horrorkalandjáték Grönlandon játszódik, ahol főszereplőnk mindenféle elcsepegtetett információ után kutat, hogy felkutathassa eltűnt édesapját. Tudomásom szerint több GK-olvasó is megvolt elégedve már a demóval is, így nekik minden bizonnyal jó hír, hogy az még csak a kezdet.

A Frictional Games-es srácok komolyabb játékmenetet ígérnek: fejlesztenek a harcrendszeren, a mesterséges intelligencián és a fizikán, sőt a grafika is csinosítgatásokon esik át éppen. A készítők jelenleg kiadót keresnek, hogy 2007-ben kiadhassák a projektet - nyilván az már nem ingyenes lesz.
7.
7.
mad hatter222
Én kitoltam a trilogyt nagyon jó és borzongatóhangulat, nyomasztó és relytéjes zene, jó grafi, sztori, magyar szinkronos, a terek szürrealisztikusak minden megvan benne ami egy egy sejtelmes horror játékhoz kell.
6.
6.
plazma
Szép grafikája, jó a sztorija kell ennél több?KELL: EGY JÓ KIADÓ!!!!
5.
5.
wasaby44
4.
4.
wasaby44
sztem meg senkinek sem problem ha törni kell a fejet, csak a játék műfaja nemteccik a többségnek. a kattyingatás sztem mára már elavult, és a lövöldözős, vagy kaland játékba rakják bele az efféle dolgokat. lásd: pl. Tomb Raider részek
3.
3.
dr3l
nem az esik a nehezemre. Hanem amikor az elején ki kell feszíteni az ajtót a pajszerral, honnan a francból tudná a játékos, hogy ha egyszer a többi ajtónál nem működött akkor ott pont működni fog? Mert elvileg meg van repedve. Csak én nem láttam, mer biztos vak vagyok. Órán keresztül járkáltam fel-alá, hogy akkor most mit kell csinálni?
1.
1.
dr3l
Hát az én tetszésemet nem nagyon nyerte meg. Agyament fejtörők, és a félórákon keresztül keresem a megoldást, és utána pedig meg kell keresni a neten vmi végigjátszás féllét, hogy végre rájöjjek, hogy mit kel csnálni. De lehet hogy csak velem van a probléma...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...