Rime - kicsit változik a Switch-változat árcédulája

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Eredetileg a Rime Nintendo Switch-re szánt változata egy picit drágábban jelent volna meg, a Grey Box viszont a premier előtt nem sokkal úgy döntött, módosítja a kínált tartalmat és az árcédulát.

Március végén jelentettük, hogy az időközben multiplatform címmé avanzsált Rime Nintendo Switch-re szánt változata 10 dollár drágábban lesz csak beszerezhető a rajongók számára. Az indoklás szerint a dobozos változathoz szükséges memóriakártya gyártási költsége és sokszorosítása dobja meg a költségeket, ezért kellett emelni egy picit az árcímkén, így 30 dollár helyett 40-ért értékesítették volna a játékot.

A Grey Box viszont a hivatalos oldalán megerősítette, felülvizsgálták az árazást és módosítani fognak rajta. Ez azt jelenti, hogy a digitálisan, az eShopon keresztül beszerzett Rime követi a többi platform árazását, vagyis 30 dollárba fog kerülni. A dobozos változat árazása viszont változatlan marad, így azt továbbra is 40 dollár ellenében vehetjük majd meg. Viszont a csapat bejelentette, hogy ez a kiadás extra tartalommal jön, így a doboz rejteni fog majd egy kódot, amivel letölthetjük David Garcia gyönyörű, fülbemászó muzsikáit is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...