Fejlesztés alatt a Thief ötödik része?

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy amíg a Square Enix épp megszabadulni készül az IO Interactive csapatától, addig az Eidos montreáli részlegét tömik melóval. Egy most megjelent hír szerint épp a Thief ötödik részén dolgozhatnak.

Még tavaly tavasszal röppent fel a hír, miszerint a 2014 elején megjelent Thief után a Square Enix és az Eidos Montreal rábólintott egy filmadaptáció elkészültére. A filmes változat jogait a Straight Up Films szerezte meg, és bár azóta sem tudni, ki rendezi majd a mozit és kik alakítják majd a főbb szerepeket, a produkciós cég most gondoskodott róla, hogy alaposan megtörje a Thief-film körüli csendet.

Nemrég ugyanis frissült a honlapjuk, ahol a filmes átirat adatlapján olvasható leírásban egyértelműen utalnak rá a készítők, hogy a moziváltozattal egyszerre jelenik meg a videojáték-sorozat ötödik felvonása is. Mindez azért érdekes, mert a Square Enix és az Eidos Montreal sem adta jelét, hogy a meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült reboot után belekezdtek volna egy újabb rész fejlesztésébe.

12.
12.
Shannaro
#11: Végre egy ember aki ki meri mondani.

A játék, meg annyira felejthető hogy gyakorlatilag semmi sem maradt meg belőle, pedig végigjátszottam. Még fókusz meg ilyen marhaságok nélkül sem volt kihívás (mondjuk nem Iron Man módban játszottam, mert azt egy nem rogue-like játéknál feleslegesnek tartom). A Deadly Shadows megalázza minden területen, de Metal Age meg a Dark Project többet ér ennél a hulladéknál.

De azért kíváncsi vagyok, mit hoz az új második rész. Vajon mit találtak a fejlesztők/kiadó amit még el tudnának cseszni, és még jobban porba tiporni az eredeti trilógiát?
11.
11.
Drazhar
Én pedig aztán a legtöbb AAA címnek nekifogok, és a maga módján tudom is értékelni még a kevésbé jókat is, de mondjuk ki: az új Thief szar volt. Az elmegyógyos pálya volt egy nagyon pozitív része a játéknak, de a többi totális feledhető - pedig a potenciál ott volt benne!
9.
9.
GAMEROD
Jó lenne ha ismét olyan fantasy és horror hangulata lenne mint a Thief3-nak. Mondjuk a 4-ben is volt fosatós küldetés.
8.
8.
Parano1d
Imádom mindet. Jöhet :)
7.
7.
DarkLord
A 4-nek is meg volt az a bizonyos nagyon dark feeling-je egész végig. Baromi rövid volt inkább az volt a baj vele, de amúgy egy jó játék lett a maga módján. Bár lehet pont azért volt még elviselhető, mert nem húzták túl hosszúra, mert akkor kifulladt volna. A lényeg nekem azért tetszett a 4. rész is és ha jön a következő hát jöjjön.
6.
6.
br1Koo
#4: Egyébként ez érdekes, mert velem is ugyanez volt. Beállítottam ultrahardra és olyan mocsok cs-sen kellett minden helyen mozogni, hogy szabályosan idegesítő lett a játék a vége felé, és ez köszönhető a korlátolt mozgásmechanikának is.
5.
5.
br1Koo
A negyedik nekem nagyon bejött. Hozta a szpkásos hangulatot. A kötelező elmegyógyintézetes pálya is kellően befosatott, amit külön értékeltem. Továbbá jó lenne elhagyni ezt a szkriptelt mászósdit, pár helyen igen zavaró volt hogy nem tudok úgy mozogni ahogy akarok. Az is jó lenne, ha több puzzle-t és rejtett cumókat építenének bele.
4.
4.
Macifasz
#1: +1 tőlem is. Érdekesen indult, vitt magával az egész, de aztán szépen lassan elengedett és azóta se folytattam. :-(
3.
3.
Firsttime
#1: Hasonlóképpen jártam el én is...
2.
2.
crytek
Nagyon jó volt a 4 ,szóval jöhet!
1.
1.
Gykrizsi
A negyedik részt háromszor kezdtem el, de nem bírtam vele végezni, túl unalmas volt. Talán majd ez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...