Wild West Online - vadnyugati online kaland

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap kiszivárgott és a Red Dead Redemption folytatásához kötött screenshotról hamar kiderült, hogy egy online vadnyugati kalandot takar. Bemutatkozik a Wild West Online.

Archívumukban kutakodva meglepően tapasztaltam, hogy tíz évvel ezelőtt már beszámoltunk egy Wild West Online nevű játékról, ami leírása alapján komoly hasonlóságot mutat a most leleplezett, viszont más csapat által készített és Kickstarteren kalapozó változattal.

Mindenesetre tegnap elég jó hírverést csinált magának a játék, hiszen akkor még mindenki azt hitte, hogy az őszre datált Red Dead Redemption 2-ből lopott kép söpört végig a világháló fórumain, egyéb csatornáin.

A PC Gamer viszont kiderítette, hogy nem John Marston pózol azon a kiszivárgott felvételen, hanem egy rá erősen hajazó, másik revolverforgató. Ahogy a magazin írja, ez a játék a DJ2 gondozásában készülő Wild West Online, egy nyitott világú, PvP-re összpontosító, vadnyugati MMO lesz, ahol a játékosok nemcsak ellovagolhatnak a naplementében, de akár bandákba verődhetnek, sheriffként megvédhetik a törvényt, bankot rabolhatnak, kalandozhatnak a különböző vidékeken, a helyi szalonokban iszogathatnak vagy éppen pókerezhetnek. Az ígéretek szerint lehetőségünk lesz aranyat bányászni, földet művelni, az így szerzett nyersanyagokat és alapanyagokat pedig visszaforgathatjuk a játékbeli gazdaságba. Táborokat építhetünk, ahol közösségi életet élhetünk, illetve valamiféle kraftrendszer is jelen lesz majd.

Stephan Bugaj, a DJ2 társelnöke elárulta, a hónap végéig szeretnék, ha 250 ezer dollárt tudnának összegyűjteni a Kickstarteren, de gőzerővel dolgoznak azon, hogy az év végéig elkészüljön a játék egy már játszható változata. A kickstarteres kalapozás ugyanis csak a bónusz tartalmak elkészültéhez szükséges.

6.
6.
latis666
Már látom is ahogy a serifek és a banditák összecsapnak a főutcán. Bakkecskeként ugrálva körbe körbe a felének cilinder lesz a fején a többinek zebra fej az egyiknek meg valami pokemon aztán megjön az 50 szintű főserif egy rozmáron repülve. :)
5.
5.
ilovenancythompson
Division alapú játékrendszer továbbfejlesztve. Vevő vagyok ilyesmire, ha igényes.
4.
4.
Gorrister
Imádom a western témát úgyhogy a Wild West cím azonnal megnyert magának. Aztán az Online meg rögtön el is vesztett.
3.
3.
Ugyes marketingeseik vannak! Amugy jol hangzik a dolog! ;-)
2.
2.
br1Koo
Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy az RDR2-t is el akarják-e látni online résszel, ala GTA5. Bár sanszos, hogy akkor jönne pc-re is..
1.
1.
SwampMasherr
Oké, ez baromi jól hangzik. Tuti ki fogom próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...