A fejlesztők cáfolták a Thief 5 pletykáit

Nagyon úgy tűnik, hogy megalapozatlanok voltak a Thief 5-tel kapcsolatos pletykák. A negyedik rész fejlesztője, az Eidos Montreal vicces Twitter-bejegyzésben cáfolta az értesüléseket.

Múlt héten röppent fel a pletyka a Thief-film kapcsán, hogy készülőben van a játéksorozat ötödik része. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy csak a produkciós cég szeretett volna hírverést csinálni a film körül.

David Anfossi, az Eidos Montreal fejlesztője osztotta meg a fenti képet a Twitteren, egyúttal viccesen cáfolta a pletykákat: "Úgy tűnik, készül a Thief 5! Már csak csapat és pénz kell hozzá... Felejtsétek el!"

A csapat egyébként állítólag az új Tomb Raider-címen dolgozik, valamint besegít a Crystal Dynamics Bosszúállók-játékába.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
32.
kindzsal
#31: *" mig PCn kb. kapom" Konzolon.
31.
kindzsal
#29: A PC a szabadsagrol szol es az egyeni lehetosegekrol, nem feltetlen az erorol. Nyilvan a sok idiota ezt hozza fel (a "fel millios PC, hogy jatszhassak" utokartyaval egyutt), mert kb. lovese nincs mifele jatekokkal bohockodhat PCn, de nyomatja az RDR/UC4 kombot, csak epp PCre minden remek konzol cimre jut 20 frappans PCs ex is. Nyilvan errol a nagytobbseg nem is akar tudomast venni.

En aszerint valasztok platformot, hol erheto el tobb olyan jatek ami engem erdekel. Jelenleg nekem ez a PC, lehet a jovoben betolnak meg 10 fasza exet, de meg mindig koszono viszonyban sem lesz a PCs exek mennyisegevel es minosegevel (NEKEM!).

A PC mint platform, jelenleg nagyon kedvez a kreativ es egyeni otleteknek (darkest dungeon valaki?), mig PCn kb. kapom a 12 egy tucat jatekokat.

Fuggetlenul ettol, ha lesz ertelme Konzolba invesztalni, en nem idegenkedem tole, de az elmult 3 evben nagyon csekely a felhozatal.
5.
Heldengeist
#4: Elég régóta ezt fújja. Párszor már eltiltást is kapott tőletek konzolellenes flame miatt. Ezért tért át év elején a StevenSan nevű régebbi profiljára (emlékeim szerint egy kiadós hisztivel megtámogatva), amit úgy látom azóta kitiltottatok. Gondolom ugyanez volt az oka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...