Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.

Az Eurogamer és a Kotaku pletykái szerint alaposan felforgatta a Square Enix-stúdiók életét a kiadó és a Marvel több játékra szóló megállapodása.

A rossz hír: a bejelentéssel járó fókuszváltás és a Deus Ex: Mankind Divided várakozásokon aluli eladásai miatt a Deus Ex-sorozat parkolópályára kerül. Habár a Mankind Divided elég sok kérdést nyitva hagy a sztoriban, az nem világos egyelőre, hogy ezekre hogyan kapunk majd választ: az Eurogamer szerint eredetileg a Mankind Dividednek kellett volna elmesélnie mindezt, csakhogy a projekt kinőtte magát, így a sztori egy részét a most limbóba került folytatásba mentették át.

Hogy mikor térhet vissza a Deus Ex, azt nem tudjuk, de biztos, hogy nem a közeljövőben. Úgy tudni, hogy a pletykák szerint Shadows of the Tomb Raider címen futó Tomb Raider-epizódra az Eidos Montrealt állították rá, a Crystal Dynamics ugyanis a hivatalosan is megerősített Bosszúállók-játékkal foglalkozik.

Ennek a munkálataiba egyébként a montreali stúdió is besegít egy kisebb csapattal, az ő nagy dobása azonban egy Guardians of the Galaxy-adaptáció lesz Marvel-fronton: már ennek is megkezdődtek az előkészületei.

1.
1.
giga321
Na ha 1 ilyen jó csapat fejlsezt szuperhősös játékokat az mindneképpen érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...