Tölthető a felújított Phantom Dust

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
Gáláns húzásra szánta el magát a Microsoft, a 2004-es Xbox-klasszikus felújított változatát ingyen tölthetitek le a Windows 10-es PC-tekre vagy az Xbox One-otokra. Egy launch trailerrel is tudunk szolgálni.

Nehéz megérteni, hogy mik a Microsoft szándékai a Phantom Dusttal. Miután a rebootot parkolópályára tette a cég, bejelentette, hogy felújítja az eredeti játékot, de ez a projekt olyannyira fű alatt futott, hogy komolyan meglepődtünk, mikor Phil Spencer E3 előtti premiert ígért, tegnap pedig kiderült, hogy órákon belül lecsaphatunk rá, méghozzá ingyen.

Nos, az éjszaka folyamán fellőtték a Windows 10 és az Xbox One boltjába a játékot, szóval itt a remek alkalom, hogy bepótold az első Xbox klasszikusát. Fura szerzet, az biztos (a Microsoft eleinte nem is merte kiadni nyugaton), azonban egy próbát mindenképpen érdemes tenni vele: a Phantom Dust az akció- és a kártyajátékok elemeit kombinálja, egy raklapnyi képességet zsákolhatunk be, hogy a játékstílusunkhoz igazított karakterünkkel boldogítsuk az ellenfeleinket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...