Frissítve: Szeptemberben jön a PES 2018

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 17.
  • Pletyka
Link másolása
Őrület, hogy milyen világot élünk, már a Pro Evolution Soccer 2018 első részletei is idő előtt szivárognak ki! A játék szeptemberben érkezik, a borítón pedig megint a Barcelona játékosai feszítenek.

Habár a Konami még nem jelentette be hivatalosan, az Xbox.comra idő előtt kikerült a Pro Evolution Soccer 2018 adatlapja. Itt bukkantak fel az első részletek és látnivalók a játékból, továbbá megtudtuk azt is, hogy szeptember 14-én kerül boltokba az idei rész.

A leírás szerint a készítők ezúttal is fejlesztenek a labdakezelésen és a cselezésen, illetve a pontrúgások mechanikáját is átalakítják. A játékmódok felhozatala egy új kooperatív móddal bővül ki, de a már meglévő játékfajták is fejlődnek, a Master League például prezentáció szempontjából esik át tatarozáson, és az igazolási rendszer is szintet lép. Ezenkívül további játékmódok kapnak PES League-támogatást, köztük a myClub is.


Látvány tekintetében is igyekszik javítani a Konami, finomodnak a bevilágítások, átdolgozzák a karaktermodelleket, illetve a menürendszert is átalakítják.

Update! Megvolt a hivatalos bejelentés is, a játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik a fent említett időpontban. A Konami azt ígérte, idén a PC-s változat az új generációs konzolok szintjén mozog majd, illetve további érdekesség, hogy a partnercsapatok esetében a játékosok tetoválásai is látszódnak majd.

Csekk az első teasert:

7.
7.
Beniciodeltoro
#5: Iszonyat sóher ez a konami.
Egyik évben az egész La Liga és Seria A licenszét tolják, 2017-ben meg csak néz az ember hogy mi ez a hányinger.
Premier Ligából csak az Arzenál, ez most komoly ?
Mit nevettetik ki magukat ezekkel ?
Én is azt mondom, a fifát pont a licenszek miatt veszik többen, egyedül ez miatt.
5.
5.
delphijos
#3: Pont ugyanez a véleményem. A játékmechanika szerintem SOKKAL jobb a PES-ben, de a kamu csapatnevek, és játékosnevek nevetségesek.
3.
3.
pucu9011
Játék mechanikailag nekem is jobban bejön a pes, viszont a licensz gond még mindig rányomja a játékra a pecsétjét.
2.
2.
RangerFox
1.
1.
Norbiii
A PES 17-et is szeretem, van amiben jobb, mint a fifa, van amiben fordítva, de a játékosok arca sok esetben egyszerűen nevetségesen kidolgozatlanok. Persze a Barca esetében igyekeztek élethűre formálni, de pl neves és ismert játékosokat nagyon nem tudtak eltalálni, ráadásul, amikor kinyitják a szájukat, sokszor olyan, mintha műfogsoruk lenne. A grafika van mikor pazar, de van mikor azt mondom, hogy csinálhatnának már szebbet. A licencekről nem is beszélve, már ideje lenne......Hangulat terén viszont remek, a játékélmény is jó, szóval ezt is szeretem. Lehet össze kéne gyúrni a fifát és a pest?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...