Pro Evolution Soccer 2018 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2017-ben sem maradtunk Pro Evolution Soccer nélkül.
Típus:

Csupán egy dollár májusban az Xbox Game Pass

Mutatjuk, hogy mit hoz jövő hónapban a Microsoft havidíjas szolgáltatása! Aki még sosem fizetett elő az Xbox Game Passre, az májusban egy tábla csoki áráért válogathat egy rakás nagyszerű játék közül.

Elbukta a Bajnokok Ligája-licencet a PES

Véget ért az UEFA és a Konami tíz éve kötött, időközben megújított megállapodása, amelynek keretében kizárólag a japánok használhatták fel videojátékokhoz a Bajnokok Ligája-licencet.

Mától elérhető a PES Card Collection

A Konami bejelentette, hogy mától elérhető a PES Card Collection kártyajáték. A kizárólag mobilon játszható cím a futballmenedzserek és a kártyajátékok egyvelegével próbálja szórakoztatni felhasználóját.

PES 2018 - megjött az első Data Pack

A Konami hivatalos bejelentése szerint mától minden platformon tölthetővé vált a Pro Evolution Soccer 2018 első adatcsomagja, amely nem kevesebb, mint 100 új és frissített játékosarcot tartalmaz.

Pro Evolution Soccer 2018 teszt

Kezdhetnénk úgy jelen tesztünket is, ahogy korábban már oly sokszor: vajon idén a PES felzárkózik a FIFA mellé? De ez a kérdés már nem feltétlenül állja meg a helyét, hiszen a játékmenetet tekintve már bőven meg is előzte a riválist.

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

PES 2018 - megérkezett a PC-s demó is

Azok után, hogy konzolokon már nyár vége óta nyüstölhetjük a Konami fociszimulátorának kipróbálható verzióját, és hogy tegnap a végleges verzió is megjelent, itt a PC-s demó is.

PES 2018 - befutottak az első értékelések

Ma jelent meg a Pro Evolution Soccer idei darabja, és ahogy az lenni szokott, már a vásárlást megelőzően tudunk nemzetközi értékelésekkel szolgálni. Aki még mindig hezitál, hogy befektessen a fociszimulátorba, annak itt egy kis segítség!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.