Még nem tudni a PC-s Destiny 2 dátumát

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 19.
  • Hír
Link másolása
A PS4-es és az Xbox One-os verziókkal ellentétben a PC-s változatnak még nincs megjelenési dátuma. A Bungie viszont nagyon ügyel arra, hogy ezen a platformon is kifogástalan legyen a játék, amely támogatja a 4K-t és nincs fps-lock sem.

Tegnap végre megkaptuk az első gameplay látnivalókat a Destiny 2-ből. A stream után a fejlesztők megválaszolták a PC-s verzióval kapcsolatos kérdéseket. Most már biztos, hogy a a Destiny 2 a Blizzard Battle.net platformján keresztül érhető el majd számítógépekre. 

Mike Morhaime megerősítette, hogy a játékosok letölthetik a shooter kliensét, és ugyanúgy használhatják majd a szolgáltatást, mint más Blizzard-játék esetében: lesz barátlista, chat és minden más. A Destiny 2 lesz az első nem-blizzardos anyag, amely a Battle.netet használja - steames változat a jelek szerint nem lesz.

A sajtóközlemény szerint a PC-s verzió támogatja a 4K felbontást (3820x2160), a framerate nyitott lesz, illetve teljes egér- és billentyűzet-támogatást élvezhetünk. A grafikus beállítások terén is szabad kezet kapunk: beállíthatjuk a látóteret, illetve 21:9-es képarányú monitorokat is használhatunk.

A billentyűzet-kiosztás így néz ki:

Sajnos van rá esély, hogy a számítógépes változat a konzolos verziókkal ellentétben mégsem szeptember 8-án kerül a boltokba. A játék rendezője, Luke Smith a PC Gamernek azt nyilatkozta, hogy PC-n még több finomhangolásra van szükség, elvégre nem akarnak silány portot kiadni a kezükből. Így elképzelhető a szeptemberi rajt után még "pár hetet" várnunk kell rá.

Ma 66 screenshot landolt a galériánkban a Bungie alkotásáról, szemezgessetek!

8.
8.
#7: A gránátot a görgőre raknám. De ezt majd úgy állítja be mindenki ahogy szeretné.
7.
7.
megaone6
>Interact: G
>Grenade: Q
Ez csak nekem piszkálja a csőrömet? Oké, némileg szőrszálhasogatás, meg majd gondolom át lehet állítani (az lenne még szép ha nem lehetne), de nem lenne valamivel... khm... normálisabb a következő kiosztás? F: Interact, G: Grenade és azt a Super Abilityt Q-ra rakni. Ja, hogy ez logikus lenne, értem...
Mindegy, ámen hogy ez legyen a legnagyobb baj a PC porttal.
5.
5.
DON GONDOCS
#4: Távol áll tőlem az elégedetlenkedés, de télleg olyan mint ha megragadtak volna a 2000es évek elején. egér és billentyűzet támogatás, meg grafikai beállítás? mi lesz még itt? Ingame chat is lesz? vagy lehet screenshotot készíteni?
4.
4.
"teljes egér- és billentyűzet-támogatást élvezhetünk" Welcome to the 90's.
Ez milyen szánalmas már 2017!!!!!!-ben, hogy ezt külön feature-ként emelik ki, mint valami hatalamas teljesítményt. Sőt, írják oda azt is személyre is lehet szabi, mert az már ultra-giga újdonság ám.
3.
3.
user101
Basszus, a bundzsinak senki nem szólt, hogy 2017 van ? Ez olyan, mint egy kezdeti WOW csak modern köntösben... Nagyon gááááááz... :((( Ezért tényleg kár volt PC-re kiadni ! :))))
2.
2.
Stranger
Wow. Most nézem a gameplay-t, ez ugyan olyan mint az előző csak még rondább is lett... WTF?
1.
1.
fehersam
Nem baj. A PC-sek úgyis gyakran szidták a destinyt, és hangoztatták, hogy nekik nem kell :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...