GC 2006: Új Prince of Persia készül?

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizonyára Ti magatok is láthattátok már, hogy mire képes az Assassin's Creed motorja, a Scimitar Engine - a Ubisoft munkatársai szerint tud ez még többet is.

Bizonyára Ti magatok is láthattátok már, hogy mire képes az Assassin's Creed motorja, a Scimitar Engine - a Ubisoft munkatársai szerint tud ez még többet is.

Ugrás a galériához

Claude Langlais, technikai rendező elmondása szerint a játékon és a Prince of Persia-részeken is szorgoskodó csapat egy új, eddig bejelentetlen címen dolgozik, mely a középkorban játszódó akciógamma motorjára épül. Claude biztosított minket afelől, hogy nem Assassin's Creed-folytatásról vagyon szó, s legkésőbb jövőre megtudjuk, hogy mi fő a franszia srácok boszorkánykonyhájában. Talán egy új Prince of Persia-rész?

14.
14.
sikoy
Az én véleményem az hogy csinálnak új Prince of Persiát. Mer ha nem akkor írok nekeik levelet hogy ha nem csinálnak új Prince of Persiát akkor majd én csinélok XD: (programozó lennék bár nincs semmilyen végzettségem) de mindenesetre sztem csinálnak. mondta itt valaki hogy ha nem lenne több POP az olyan lenne mintha nem lenne több GTA. Az pedig nagyon szar lenne. Igen új trilógia lesz csak ez már nem a SOT-ról fog szólni, hanem valami másról. Mer ez a sot trilógia nagyon jó de most vmi más lesz.
13.
13.
Ca$h
Mindenképpen lesz új PoP, méghozzá egy teljesen új trilógia, csak idő kérdése az egész4 Türelem srácok türelem! :))9
12.
12.
Don_Pietro
Ezt a ziccert nem hagyják ki!!
11.
11.
Mast3rmind
PoP The Two Thrones Extráiban látható bakiparádés videó végén ez a szöveg olvasható:



"Don't worry! We will be back..."
10.
10.
Sepovics
Nagyon jó lenne ha igaz lenne a hír!

Már kiváncsi vagyok!:)

9.
9.
dezsiszabi
moebius: a legacy of kain sztem be van fejezve.

persze nagyon örülnék, ha jönne új rész
8.
8.
demon68
én prince of persia fan vagyok, de sztem nem lesz új, és ez jó is. a történet teljes, és befejezett, talán majd 10 év múlva csinálnak újat ahogy most is tették:) viszont harcrendszerben, meg hangulatban az assassin's creed nagyon hasonlónak tűnik, mint a prince of persia, szóval az jöhet:) meg erre a másik valamire is kíváncsi vok
7.
7.
rellip
6.
6.
Utys
Mégegy PoP azért már kicsit elnyújtott/vontatott lenne. De ha okosan megcsinálják, annak csak örülni lehet.
5.
5.
riccor89
Meglepő, de nagyon örülök. Az egyik kedvenc játékom a Prince of Persia sorozat. Úgy volt hogy csak trilógia lesz de jó hogy észhez tértek az emberek!!!!!!!!!!!:)))))))))))

4.
4.
Moebius
Inkább vennék át a jogokat az eidostol és fejeznék be a legcy of kain na annak örülnék. vagy kitudja lehet hogy princess of persia lessz vagy prince of persia dzsunior
3.
3.
begbies
wii re készül egy új pop(vagy egy remake?) de nemhiszem hogy az assassin's creed motorjára épitene más pop? hát...énse találnám jó döntésnek
2.
2.
dakotaman
Szerintem sem lesz új POP !!!
1.
1.
Halfer
Én nem hiszem, hogy új pop rész jönne. Majd talán válaszként az AC-re, de az még odébb lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...