Montanában játszódik a Far Cry 5

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 22.
  • Teaser
Link másolása
Befutottak a nemrég bejelentett Far Cry-epizód első teaser trailerei, a játéknak ezúttal Montana csodálatos vidéke ad majd otthont. Az első igazi bemutatkozóra pénteken kerül sor.

Múlt héten hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry-sorozat ötödik felvonása, amely még 2018 áprilisa előtt boltokba kerülhet. A Ubisoft akkor semmi konkrétat nem volt hajlandó elárulni, így a most bemutatott teaser trailerek is csak arról hullajtják le a leplet, hogy a játék helyszíne a montanai, fiktív Hope megye lesz.

Ennél többet egyébként majd csak pénteken mutat a játékból a francia kiadó.

57.
57.
csete1
#11: Volt azért bőven :)

Íj, számszeríj, tomahawk, bowie kés, lovassági szablyák, 90 féle revolver, winchesterek, flintlock pisztolyok és puskák, muskéták, sörétes puskák, távcsöves puskák, tekerős géppuska, dinamit, sorolhatnám.
És ezek csak létező dolgok. Nézd meg a Battlefield 1-et, ők csomó olyan fegyvert használtak ami nem is létezett, és mégis hogy felfutott a játék :)


Ja és off:
Töltött káposztát én úgy szoktam főzni, hogy 80%-20% darált hús és rizs a töltelékbe. De ne felejtsetek el bele tenni tojást, sót, borsot, köményt és rengeteg fokhagymát! :)
46.
46.
Rakottkrumpli
Az hagyján, hogy játékmenetben nem tudnak semmi újat mutatni, de nem tom minek csinálnak x négyzetkilométernyi sandbox világot, mikor kitölteni nem tudják, csak a már agyon eröltetett craftingal és a vadászattal. (a harmadik részben imádtam, de már kezd rohadtul izzadságszagú lenni...) Ráadásul a pálya dizájn, az kb egy négyzetméterig tart, utána pedig az ismétlődik végig. Mindegy hogy melyik szegletén jársz a pályának, teljesen ugyanúgy néz ki, mint bárhol máshol. Ez pedig megöli a sandbox élményt. Akkor inkább térnének vissza az első rész történetvezetéséhez egy fél sandbox-al és akkor szerintem sokkal jobb játék lenne belőle....
45.
45.
latis666
#44: Talán nem véletlen összefüggés hogy a Rambo1 egy Hope nevű városkában játszódik...
44.
44.
latis666
#43: Szerintem nem élő felvétel legalábbis a mező az nem az. A víz nagyon szép az biztos. De az sem mindegy hogy in game vagy valami előre renderelt. A témát tekintve nekem sajnos a régi videofilmek ugranak be. Mikor vidéken a gazdag birtokos kis magán hadsereget tart fent és persze minden korrupció és szervezett bűnözés az ő kezébe fut össze. Aztán megöli a főszereplő öccsét aki elindul bosszút állni. Bár akár jó is lehet. Esetleg Chuck Norris lesz a főszereplő. :)
43.
43.
psy123
itt mindenki a kajákról beszél, nekem néhol picit számteches grafikának tűnt, de tuti élő felvételes .
42.
42.
Yanez
#40: Amúgy meg most jut eszembe, hogy az egyik rokonom is pont így csinálja, de mondjuk ő azért, mert vega. :)
41.
41.
ollie92
Juhééé, igazi modern vadnyugat a mai "redneckek" közt !
40.
40.
#37: Ez nekem új, falun ezért karóra húznának. :D
39.
39.
gorbesz
#7: True detective szeru tema allat lenne. Az amerikai tajak zsenialis helyszinek
27.
27.
PaprikaJancsi
#22: Vagyis a sajtos szószban lévő hús rizzsel, vagy a gyros rizzsel ...stb ? Ugyanaz a kaja, csak más köntösben ?
22.
22.
Yanez
#21: Akinek nem jött át, az szerintem azt sem nézi mit szokott enni, csak bepakol, oszt cső. :D
21.
21.
imchristailor
#19: Töltött káposzta: darált hús és rizs káposztában
Rizses hús: (darált - már ahol)hús és rizs

#18: Jó humorod lehet. :))
20.
20.
#19: Nem értitek Yanit XD
Nekem átjött :D
19.
19.
PaprikaJancsi
#15: Ezt a hasonlatot nem nagyon értem....a két kaja teljesen más XD
15.
15.
Yanez
#14: Az FC sorozattal csak az a nagy baj, hogy a 3-ik résztől ugyanazt nyújtják, csak másképp tálalva. Mint amikor egyik nap töltöttkáposztát eszel, másnap meg rizses húst.
14.
14.
#12: Az tuti.
Előre látom ha sikeres az új AC Egyiptommal meg beindul a többi ókori cím is szépen követve megjelenik a FC is, 300 féle fegyver.

Harci elefánt, gigászi hajókat lehet majd hijack-elni és bizonyára még Eminem-el is összefutunk majd benne, aki ad néhány tanácsot arra az esetre, ha egy görög színház színpadára kerülnénk.

De addig próbáljuk szépen túlélni azt a tényt, hogy évente lesz új Transformers+
12.
12.
Yanez
#9: Figyelj, a zombi téma lassan leáldozóban van, most ez a kóser. Aztán jön egy másik őrület, de ami a FC kövi (6-ik) részét illeti, szinte biztos, hogy sci-fi környezet lesz.
11.
11.
Blueberry
Majd kiderül! De azért remélem nem valami cowboy-os baromság lesz,akkoriba még nem voltak sok féle-fajta fegyver,a farcry-nak mindig is lényege volt a nagy választék
9.
9.
#7: A szektás nekem is bejönne, remélem én is.
De ez a country feeling--most valami divat lesz??
Egyre gyakrabban látom, nem mintha zavarna bírom az ilyesmit csak kicsit fura, hogy sorra jelentik be ezeket.
Azt a vége az lesz mint annó a Közel-Keletes cuccoknál...torkunkon jön már ki.
8.
8.
DON GONDOCS
#7: Bár úgy lenne :D nagyon adná ez a szektás dolog főleg így az outlast után. De erősen kétlem. Na mindegy én azért kívácsian várom.
7.
7.
hedzsooo
"Hope county" Nem néztem még bele de így elsőre vmi vallási tébolyultak, fanatikusok, szóval vmilyen szektás társaságra gondolnék ebből a főszerepben. Mert hát ugye vmiféle ellenfél/ellenfelek kellenek 1 ilyen játékba, szóval szerintem kézenfekvő lenne.
...Nem is lenne rossz játék belőle, csak hát ugye uborkáék gyártják le nekünk majd. Azért megnézem a teasereket is mindjárt. ^^
6.
6.
rayden02
5.
5.
rayden02
#1: Azzal még várjunk hogy jelenkorban játszódik, az ubi csak szórakozik velünk szerintem, tuti hogy modern kori western lesz, legalább is a korábbi leak ezt sugallja!
4.
4.
Mortis
hát ez biza tényleg nem western a modern kor miatt, de a helyszín maga középnyugat. reméljük nem csak az előző két játékban használt térkép újrahasznosítása miatt választottak megint hasonló földrajzú területet s kifognak ebből hozni valamit.
#3: Azért az, hogy mestermű elég nagy túlzás: jó játék volt, ahogy a Blood Dragon és a Primal is - a 4-nél csúszott félre valami, de nagyon.
3.
3.
iPatrick
#2: Azért ne feledkezzünk meg a Far Cry 3-ról ami egy mestermű volt. Sajnos utána indult hanyatlásnak a sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...