Egy éven belül jön a Far Cry 5 és a The Crew 2

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft nem várt az idei E3-ig, a francia kiadó ugyanis a hivatalos Twitter-csatornákon erősítette meg, hogy tényleg jön az új Assassin's Creed, ráadásul egy éven belül a The Crew és a Far Cry is folytatást kap.

Hivatalos, a Ubisoft a pénzügyi beszámolóján megerősítette, hogy a Far Cry-sorozat új felvonással egészül majd ki, ahogy a The Crew és az Assassin's Creed is megkapja a maga folytatását.

Mindegyik játék az aktuális pénzügyi esztendőben debütál, vagyis 2018 márciusáig biztosan megkapjuk őket, ahogy az eltolt South Park-folytatás, a South Park: The Fractured But Whole-t is ezen egy év során mutatják be.

Sajnos az új bejelentések kapcsán érdemi információt nem közölt a kiadó, de valószínűleg az idei E3-on látnivalókat is kapunk már. A Ubisoft szokásos sajtóeseménye június 12-én lesz, helyi idő szerint este 10 órakor.

8.
8.
gorbesz
#6: Ja, kb ezt meg nem maxolta ki senki es egy eros japan vonalat sem
7.
7.
#6: +1
A Ghost Warriror 3-ban is nagyon adja Grúziában a volt szoci hangulat.
6.
6.
Machiavelli
#5: Én egy kelet-európai részt jobban eltudnék viselni. Mondjuk igaz nem az Ubitól, hanem mondjuk a Rockstartól egy új Max Payne rész. Esetleg a 3 játszódhatott volna kis hazánkban, vagy a keleti blokkban. Hangulatát tekintve sokkal jobban illett volna az elődökhöz.
5.
5.
Angelwing
Egy japános szamuráj kardos Assassin's Creed-re befizetnék. A Far Cray 5 meg remélem nem a fos ősemberes folytatás lesz hanem mondjuk vadnyugatos, ha már szóba hozta valaki a vadnyugatos témát.
3.
3.
dcba
#2: Azt en sem, gondolom nem az optimalizalason kell dolgozniuk, vegtere is a grafika azert elegge minimal, az eredeti miatt.

En is mar tukon ulve varom, nem tudom mit tudnak rajta annyit ulni, mikozben egy fullos grafikas orias open world Assassin's Creed-t meg evente meg tudnak csinalni!
2.
2.
Hab
Örülnék ha végre kiadnák a South Park-ot, nem tudom mi tart ennyi ideig...
1.
1.
crytek
Remélem a Crew 2nek lesz végre értelmes single része. Ne mindig fostos multit erőltessék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...