Frissítve: Június elején indul az Xbox Game Pass

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 24.
  • Bejelentés
A Facebookon idő előtt kiszivárgott az Xbox Game Pass reklámvideója, így kiderült, június 1-jén rajtol el a Microsoft EA Accessre hajazó szolgáltatása. Az induláskor kéthetes ingyenes próbalehetőséget kapnak a kíváncsiskodók.

Február végén mutatkozott be a Microsoft vadonatúj szolgáltatása, az Xbox Game Pass, ami lényegében ugyanazt a modellt követi, mint az EA Access. Azaz havi 10 dollár ellenében nyújt játékokat, amelyeket az előfizetés megléte alatt bármikor, szabadon letölthetünk és kipróbálhatunk. Az Xbox Game Pass eredetileg tavasszal indult volna el, de végül nyárra csúszott a premier, ami, ha hinni lehet a Facebookon most kiszivárgott reklámanyagnak, június 1-jén lesz esedékes.

A debüt napján több mint 100 játék lesz majd elérhető a kínálatban, köztük Xbox 360-as és Xbox One-os címekkel egyaránt. Az első két hétben mindenkinek ingyenesen kipróbálható lesz a szolgáltatás, amiben olyan nagy kiadók vállaltak szerepet, mint a K2, az 505 Games, a Bandai Namco Entertainment, a Capcom, a Codemasters, a Deep Silver, a Focus Home Interactive, a Sega, az SNK Corporation, a THQ Nordic, a Warner Bros. Interactive Entertainment és természetesen a Microsoft Studios.

Update! Közben hivatalosan is bemutatkozott a szolgáltatás, így a Microsoft elérhetővé tette a pontos játéklistát, illetve Major Nelson egy friss videóban mutatja be, hogyan működik majd a rendszer.

7.
7.
ilovenancythompson
#4: dig yourself underground. Nem szoktam genyó lenni másokkal de azért ez tényleg kretén megnyilvánulás volt tőled. Bocs.
6.
6.
Ra1D3n
#4: A mai világban veszélyes dolog fullba nyomni a kretént, de te bátor vagy :)
4.
4.
NemecsekErno
Aha...szóval ha ezekkel a régi játékokkal akarsz játszani, akkor fizeted a havi díjjat, és ha esetleg még a multiplayer módot is ki szeretnéd próbálni, akkor még hozzá lehet adni a Gold előfizetést is.

Tudtam én, hogy ha egy középkorú használt-autó ügynök próbálja meg elsózni a portékát, akkor jobb alaposabban körbenézni.

Amúgy az ötlet jó lenne, csak még polírozni kell rajta egy kicsit, hogy a balekok mind rámozduljanak.
3.
3.
Gykrizsi
Már elérhetô, 2500 Ft havonta
2.
2.
dcba
#1: Viszont a korongot meg el tudod adni/cserelni!
1.
1.
Csoki80
Jobb, ha a korong a gép mellett pihen, mint ez a kölcsönözgetés. A legnagyobb gond, hogy a korongon félkész játékok lapulnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...