Far Cry 5 - bemutatkoznak a szereplők

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 24.
  • Képek
Link másolása
A hét elején bemutatott teaser trailerek a Far Cry ötödik részének helyszínét mutatták be, a most közzétett plakát viszont a főbb szereplőkre helyezi a hangsúlyt. A teljes bemutatkozásra pénteken kerül sor.

Egyre inkább körvonalazódik, pontosan mit is kínál majd a Far Cry-sorozat ötödik epizódja. Hétfőn teaser trailerek leplezték le a játék helyszínét, a Montanában található fiktív Hope megyét, most pedig érkezett a Ubisofttól egy plakát, amelyen Leonardo da Vinci ismert festménye, Az utolsó vacsora elevenedik meg, csak Far Cry-köntösben. A kép alapján izgalmas kérdés, mit takar az alternatív amerikai zászló, illetve egyre biztosabb, hogy vallási vonatkozása is lesz a játéknak.

A Far Cry 5 minden bizonnyal PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

23.
23.
Hunszi
#11: Montana a KKK ténykedéseíről híres, szóval jó eséllyel ezért, ha ezt a vonalat fogják vinni...az UBI viszont talán nem meri meglépni h fekete főhös legyen, mert az egy az egyben utálás lenne a KKK-re.
22.
22.
Machiavelli
#21: Én nem haragszom :D
Hibázni emberi dolog, mondta a sün és lemászott a drótkeféről.
21.
21.
#20: Ó ez nekem kimaradt, bocsi :( nekem simán dél jött le róla.
20.
20.
Machiavelli
#14: Azt leszámítva, hogy Észak-Amerika egyik legészakibb államában játszódik, ettől függetlenül stimmel. Nekem az első Far Cry ami felkeltette az érdeklődésemet. A 3 a környezete miatt nem vonzott a 4 meg nem tudott bevonzani. A Primal nálam említésre sem méltó, mint Far Cry játék.
19.
19.
strike19
#11: Nem baj az.
Remélem meleg karakterek se lesznek.
Remélem az árusok amisok vagy zsidók lesznek.
18.
18.
Angelwing
jah a primal után ez királyság lesz, ezer féle fegyverrel. nem ám nyil meg lándzsa haggyámááá. XD
16.
16.
huster14
remélem ez lesz olyan jó vagy jobb mint a far cry 3 sztorija, valahogy nekem a 4 nem jött át, a primal egyenesen egy rakat szar volt számomra, de ehhez nagyobb reményeket fűzök.
14.
14.
#12: Ez jelenleg max egy Ku Klux Klán dlc-ben valósulhat meg. Eddig nekem egy igazi déli suttyójátéknak tűnik :D Rohadtul jöhet!
13.
13.
Rakottkrumpli
Túl nagy misztikum nincs azért a játék körül. Van a sárgaszemcsis őrült boss, akinek a szektatag redneck emberei rettegésben tartják a környék falvait, amiket nekünk az itt született, de kiskorában elköltözött és most nosztalgiából hazatérő városi gyereknek kell felszabadítani, aki meglepődve látja, hogy mi lett a szülőföldjéből. Templomtornyokat kell majd megmászni, hogy feloldjuk a térképrészeket, és tehenekből kell majd tegezt kraftolni... bumm... far cry 5...
12.
12.
Beniciodeltoro
#11: Majd kapnak a pofájukra, ekkora blamát :)
Fifa18 tokján a Margitos Marcelo fog pózolni......érzem :P
Ha a juve nyeri a BL-t,(már pedig ők fogják) akkor meg Dani Alves.
11.
11.
ollie92
Fura, nincs köztük fekete !!!!
10.
10.
felegyi
Nekem teljesen True Detective feelinget adja, plusz a Teaser-ek is rejtelmesen ott vannak :) egy kis misztikummal megütve a dolgot telitalálat!
7.
7.
Egyik FC résszel sincs bajom, de sosem figyeltem túlzottan őket. Ez most egyelőre betalált, egy jó gameplay videó remélhetőleg felbukkan az E3-on
6.
6.
Őrnagy
Remélem, lesz valami kurvaagresszív kisállat, mondjuk rozsomák, vagy hörcsög :D
5.
5.
giga321
Tudtam, hogy redneck téma lesz.
4.
4.
FlexSteel
Teljesen rendben van ez a téma. Én személy szerint nagyon várom, hogy kiderüljön, hogy mit sikerült kihozni a fejlesztésből.
3.
3.
Animejetix
Majd újra jól megbasz a fél erdő úton útfélen, minden bokornál leskelődik egy gyilkos teknős vagy mókus, vagy csiga, levegőből galambok, sasok, drónok vadásznak rád, a főgonosz ismét egy klinikai eset lesz, rádiótornyokat el kell foglalni, fel kell szabadítani helyeket.... satöbbi satöbbi :)
2.
2.
Yanez
1.
1.
belizarr
Ez érdekes lesz, az amerikaiakkal nem nyúlnak mellé úgy érzem. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...