Dead Alliance néven támadt fel a Moving Hazard

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eddig Moving Hazard címen ismert zombis FPS most már Dead Alliance névre hallgat. A játék alapvetően a kompetitív multira épül, ám a meccsek során fontos szerepet töltenek be az élőhalottak is. Augusztusban megjelenés!

A Psyop Games zombis shooterét még 2015 decemberében jelentették be, ám a beígért 2016-os megjelenésből nem lett semmi. A srácok alaposan rendbe rakták a projektet, ami nevet is váltott: ezentúl Dead Alliance néven keressétek az ígéretes anyagot.

Kompetitív multis FPS lévén, számos ismerős játékmód áll a rendelkezésünkre. Lesz itt Team Deathmatch, Free for All, King of the Hill, Capture and Hold és a MOBA-kra hajazó Attrition mód is 4v4-es felállásban. Ha épp nincs partnerünk, egyedül is boldogulhatunk a Solo Survival módban.

Nem csupán egymás levadászására kell figyelünk, hanem a pályákon lebzselő élőholtakra is, akiket ráküldhetünk a többi játékosra - vonzhatjuk és taszíthatjuk, vagy akár élő csapdaként is bevethetjük őket. Magyarán rengeteg taktika vezethet sikerre a folyton változó csatatereken.

A Dead Alliance augusztus 29-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...