Dead Alliance PC, PS4, XBOXONE

A Psyop Games multis shooterében zombikat használhatunk fegyverként.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Dead Alliance bétateszt

Lassan minden hétvégére jut egy bétateszt. Ez pedig nemcsak azért szuper, mert ingyen játszhatunk a tomboló nyári uborkaszezon kellős közepén, de megtudjuk az is, hogy mit érdemes majd ősszel megvenni. És mit nem.

Dead Alliance - elstartolt a multiplayer béta

A Maximum Games egy hangulatos előzetes kíséretében ismételten megerősítette, hogy a mai napon elrajtolt a Dead Alliance multiplayer bétája. Három térképet és három játékmódot próbálhatnak ki a kíváncsiskodók.

Nem hanyagolják el a Friday the 13th: The Game-et

Annak ellenére, hogy a Péntek 13 egy újabb feldolgozását jegyző Illfonic stúdió új játékon dolgozik, állítja, ez semmilyen rossz hatással nem lesz a Friday the 13th: The Game-re és a program további csiszolására.

Júliusban indul a Dead Alliance nyílt bétatesztje

Nem lehet elég zombis shootert készíteni, pláne, ha az a kompetitív multira gyúr rá. A Dead Alliance-ben nemcsak egymás levadászására kell figyelünk, hanem a pályákon lebzselő élőholtakra is, akiket ráküldhetünk a riválisokra.

E3 2017: Gameplay traileren a Dead Alliance

A Psyop Games zombis shootere kicsit radar alatt maradt a nagy E3-as hírdömpingben, de a kiállítás utáni napok tökéletesek arra, hogy pótoljuk a kimaradt látnivalókat.

Dead Alliance néven támadt fel a Moving Hazard

Az eddig Moving Hazard címen ismert zombis FPS most már Dead Alliance névre hallgat. A játék alapvetően a kompetitív multira épül, ám a meccsek során fontos szerepet töltenek be az élőhalottak is. Augusztusban megjelenés!

Moving Hazard - jöhet még egy zombis FPS?

A Psyop Games zombis shootere látszólag alig különbözik a zsáner többi darabjától. Apró, de lényeges csavar, hogy a Moving Hazardban az élőhalottakat fegyverként használhatjuk.